Wonen in de Cocon, Rijswijk
Wonen in de Cocon, Rijswijk
Wonen in de Cocon, Rijswijk
Wonen in de Cocon, Rijswijk
2288 HW, Rijswijk

Wonen in de Cocon, 2288 HW, Rijswijk

Omschrijving

Helaas is de inschrijving inmiddels gesloten en kunt u zich niet meer als reservekandidaat inschrijven! WONEN IN DE COCON De verhuur is gestart van 100 duurzame huurwoningen in het project ‘Wonen in de Cocon’ in RijswijkBuiten. De 38 eengezinswoningen en 62...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Mechteld Abbink - Verdoes Kleijn
Mechteld Abbink - Verdoes Kleijn

Verhuur is gestart!

Inschrijftermijn gesloten

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs p.m.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 100
Locatie
Plaats Rijswijk
Land NL

Uitgebreide omschrijving

Helaas is de inschrijving inmiddels gesloten en kunt u zich niet meer als reservekandidaat inschrijven!

WONEN IN DE COCON

De verhuur is gestart van 100 duurzame huurwoningen in het project ‘Wonen in de Cocon’ in RijswijkBuiten. De 38 eengezinswoningen en 62 appartementen worden gebouwd vanuit Woonfonds RijswijkBuiten dat afgelopen jaar is opgericht en waar de gemeente Rijswijk in deelneemt. Dura Vermeer is de bouwer en ontwikkelaar van de woningen en Vastgoed Syndicering Nederland N.V. (VSN) is de fondsbeheerder. Met de oprichting van dit fonds maken zij de bouw van deze huurwoningen voor middeninkomens mogelijk en betaalbaar op de lange termijn.

Wilt u graag wonen in een hoogwaardig afgewerkte en duurzame nieuwbouwwoning in een ruim opgezette en groene wijk, nabij uitvalswegen en op korte afstand van vele voorzieningen? Dan is ‘Wonen in de Cocon’ beslist iets voor u!
Voor dit nieuwbouwproject krijgen kandidaten die een sociale huurwoning van een woningcorporatie in de gemeente Rijswijk achterlaten voorrang om de doorstroming op de lokale woningmarkt te realiseren en/of als kandidaten aantonen een maatschappelijke dan wel economische binding met Rijswijk te hebben. Voor dit project gelden heldere minimum en maximum inkomenseisen om de doelgroep met middeninkomens te bedienen.

DUURZAME WONINGEN MET LAGE ENERGIELASTEN
Het project 'Wonen in de Cocon' bestaat uit 100 gasloze huurwoningen: 38 eengezinswoningen aan de Distelvlinderstraat, Kleine Vuurvlinderstraat en Kommavlinderstraat en 62 appartementen aan de Grote Vuurvlinderstraat, nabij elkaar gelegen in Parkrijk. Deze woningen worden gerealiseerd met een hoog duurzaamheidsniveau en daarmee lage energielasten voor de toekomstige bewoners! De woningen worden voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. De eengezinswoningen hebben 9 zonnepanelen.

ECOLOGIE EN MOBILITEIT
De openbare ruimte wordt klimaatadaptief en ecologisch ingericht. De woningen worden daarom deels niet aangesloten op een hemelwatersysteem, maar op een systeem van bovengrondse afvoer. Er is aandacht voor biodiversiteit, middels het toepassen van nestvoorzieningen, egelpoortjes en bijenstenen in gevels.

Parkrijk wordt een zeer groene en kindvriendelijke wijk met autoluwe en autovrije straten. Op een aantal centrale plekken in de wijk worden mobiliteitspunten van deelvervoerder Hely gerealiseerd, waar deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar zijn. De huurders van het project “Wonen in de Cocon” krijgen, indien zij zich aanmelden voor deelmobiliteit, twee jaar lang een maandelijkse korting van Hely.

U kunt op de website www wonenindecocon nl meer informatie vinden. Onder wonenindecocon nl/veelgestelde-vragen/ treft u de criteria waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een woning.

Alle media

Alle afbeeldingen

Wonen in de Cocon, Rijswijk
Wonen in de Cocon, Rijswijk
Wonen in de Cocon, Rijswijk
Wonen in de Cocon, Rijswijk

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie