De Haringparty van Frisia Makelaars: Een Feestelijk Succes!

Geschreven door Joosje van Vliet op 26 juli 2023

De Haringparty van Frisia Makelaars is altijd het hoogtepunt van het jaar. Op donderdag 22 juni 2023 was het tijd om onze relaties te verwelkomen op een bruisende avond vol gezelligheid, heerlijke hapjes en drankjes, en natuurlijk de Hollandse Nieuwe. Dit jaar ging het feest nog een stapje verder, want we vierden tevens ons 100-jarig bestaan. Lees verder en ontdek hoe deze avond een feestelijk succes werd!

Een Avond vol Bruisende Gezelligheid
Op de Haringparty van Frisia Makelaars was het op 22 juni 2023 één en al feest. Samen met onze gewaardeerde relaties hebben we genoten van een avond vol bruisende gezelligheid. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes hebben we de banden aangehaald en waardevolle connecties gemaakt. De sfeer was ongeëvenaard en iedereen voelde zich welkom. Het was een avond om nooit te vergeten!

Terugblikken op 100 Jaar Frisia Makelaars
Tijdens de Haringparty hebben we niet alleen gefeest, maar ook stilgestaan bij een bijzondere mijlpaal: ons 100-jarig bestaan. We hebben samen teruggekeken op de rijke geschiedenis van Frisia Makelaars, waarin we mensen al een eeuw lang begeleiden bij hun vastgoedavonturen. Met trots hebben we onze wortels in de Haagse woningmarkt en de zakelijke markt van bedrijfsmatig vastgoed belicht.

Bedankt voor het Succes!
We willen graag iedereen bedanken die aanwezig was op de Haringparty en heeft bijgedragen aan dit fantastische jubileumfeest. Onze relaties, partners en medewerkers hebben gezamenlijk dit feestelijke succes mogelijk gemaakt. Frisia Makelaars is er trots op om al 100 jaar een betrouwbare en excellente partner te zijn in de vastgoedwereld. Dankzij onze succesvolle samenwerkingen kijken we met vol vertrouwen uit naar de komende 100 jaar!

De Haringparty van 2023 was een onvergetelijke gebeurtenis waarbij Frisia Makelaars haar relaties in het zonnetje heeft gezet. Het was een avond vol bruisende gezelligheid, waarbij we tevens ons 100-jarig bestaan hebben gevierd. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze feestelijke avond. Voor een sfeerimpressie bekijk je onze foto's, klik hier.

Laten we samen proosten op nog eens 100 jaar.

De Haringparty van Frisia Makelaars: Een Feestelijk Succes!
Clasina van Straaten - van Aken
Neem contact op met Clasina

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De Mares webinar komt steeds dichterbij!

De Mares webinar komt steeds dichterbij!

De exclusieve Mares Webinar vindt op 10 April plaats . De online bijeenkomst biedt u de kans om uitgebreid geïnformeerd te worden over deze...
Hypotheekrente fors gedaald! Laagste rente 3,3%!

Hypotheekrente fors gedaald! Laagste rente 3,3%!

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Dit is een goed moment om een hypotheek af te sluiten of om uw huidige hypotheek over te sluiten. De laagste rente voor 5 jaar vast is momenteel...
Bekijk overzicht