Frisia Makelaars: Weer aanwezig op de Regionale Woonbeurs Den Haag

Geschreven door Joosje van Vliet op 24 oktober 2023

De Regionale Woonbeurs Den Haag is terug! En wij, Frisia Makelaars, zijn zoals vanzelfsprekend weer op de Woonbeurs aanwezig om u te helpen bij uw verhuis- en nieuwbouwplannen. Waarom u naar de Regionale Woonbeurs Den Haag moet komen? Dat leggen we u graag uit!

De laatste keer dat de Woonbeurs Den Haag heeft plaatsgevonden was in 2019 in de Grote Kerk. Weet u het nog? Deze beurs is altijd een hoogtepunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning, een verhuizing overweegt of gewoon geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Wegens de coronapandemie hebben we dit evenement een aantal keer moeten overslaan.

Bezoek Frisia Makelaars op de Regionale Woonbeurs Den Haag
Denkt u wel eens aan verhuizen? Maar zit u met veel vragen in uw hoofd? Wij begrijpen dat het fijn is om vrijblijvend informatie op te doen. Kom daarom zeker langs! U maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Ook kunt u spreken met een van onze makelaars, voor deskundig advies over onroerend goed in de regio Haaglanden. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij brengen u graag op de hoogte van de mooiste nieuwbouwprojecten in nagenoeg elke prijsklasse van koop- en huurwoningen.

De entree van de Woonbeurs is volledig gratis! Graag op de hoogte blijven van de Regionale Woonbeurs Den Haag? Schrijft u zich dan zeker even in via de website: www.deregionalewoonbeursdenhaag.nl/nieuwsbrief

Waar en wanneer is de Regionale Woonbeurs Den Haag?
De Regionale Woonbeurs Den Haag vindt plaats op zaterdag 4 november 2023 in het Atrium aan het Spui 70, 2511 BT Den Haag en is gratis toegankelijk van 11.00 tot 16.00 uur.

Dus: Save the Date en kom zeker langs bij onze stand. We kijken ernaar uit om u daar te ontmoeten. Wij wensen u alvast een Welkom Thuis!

Frisia Makelaars: Weer aanwezig op de Regionale Woonbeurs Den Haag
Clasina van Straaten - van Aken
Neem contact op met Clasina

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De Mares webinar komt steeds dichterbij!

De Mares webinar komt steeds dichterbij!

De exclusieve Mares Webinar vindt op 10 April plaats . De online bijeenkomst biedt u de kans om uitgebreid geïnformeerd te worden over deze...
Hypotheekrente fors gedaald! Laagste rente 3,3%!

Hypotheekrente fors gedaald! Laagste rente 3,3%!

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Dit is een goed moment om een hypotheek af te sluiten of om uw huidige hypotheek over te sluiten. De laagste rente voor 5 jaar vast is momenteel...
Bekijk overzicht