MIPIM: Toekomst, de vastgoedwereld van 2050

Geschreven door Clasina van Straaten - van Aken op 26 februari 2019

Van 12 tot 15 maart 2019 is de 30ste editie van de MIPIM in Cannes. Deze editie van de MIPIM staat in het teken van de toekomst. Hoe ziet de vastgoedwereld van 2050 eruit? Het programma biedt genoeg inspiratie om de komende dertig jaar door een duurzame bril te bekijken.

Ontwikkelaars, investeerders, architecten en zakelijke eindgebruikers uit de vastgoedwereld zijn aanwezig op de MIPIM in de Franse stad Cannes. Meer dan 26.000 deelnemers uit honderd landen zullen MIPIM 2019 bezoeken. Het programma is inspirerend: ruim 360 sprekers geven bezoekers handvatten om een weloverwogen, postitieve, duurzame toekomstgerichte keuze te maken op de gebouwde omgeving.

Voor Frisia Makelaars alle reden om erbij te zijn. Wij ontmoeten u graag om u bij te praten over de mogelijkheden in de vastgoed. Afspraak maken? Neem gerust contact op met een van onze collega's!
Klik op een naam om alle contactgegevens te zien.

MIPIM: Toekomst, de vastgoedwereld van 2050
Clasina van Straaten - van Aken
Neem contact op met Clasina

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Woningmarktmonitor bestaande bouw 2024

Woningmarktmonitor bestaande bouw 2024

Frisia Makelaars, partner in Dynamis, weet wat er speelt in alle vastgoedmarkten, in alle segmenten en tot op lokaal niveau. Dynamis Research & Consultancy, het datagedreven kenniscentrum...
Moeite met het vinden van uw droomwoning? Stel jezelf deze Essentiƫle Vragen.

Moeite met het vinden van uw droomwoning? Stel jezelf deze Essentiƫle Vragen.

De ervaring leert dat er twee type klanten zijn: klanten die in hun gedachten vaak een prachtig plaatje hebben van hun droomwoning en klanten die echt totaal geen beeld hebben. Frisia Makelaars...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie