Over mij

Juli 2000 ben ik aan de slag gegaan bij Frisia Makelaars. En ik kan eerlijk zeggen elke dag is weer anders.

Mijn takenpakket is zeer divers, wat mijn functie ook zo vreselijk leuk maakt. Het ene moment ben je bezig met Werving & Selectie of het afsluiten van een nieuw pensioencontract en het volgende moment besluit je met welk software pakket we gaan werken of welke VoIP oplossing we gaan nemen. Automatisering, HR, marketing en de dagelijkse gang van zaken op kantoor behoren tot mijn werkzaamheden. Deze functie maakt het mogelijk dat ik mijn HBO opleiding Personeel & Arbeid heb kunnen combineren met mijn grote liefde voor alles wat met automatisering te maken heeft.

 

Ik doe elke dag mijn best om ervoor te zorgen dat mijn collega’s met plezier hun werk kunnen doen. Dat kan zitten in de leuke attenties op speciale dagen, de uitstapjes die we met elkaar maken, een luisterend oor bieden of een lekker kopje koffie uit de keuken.

Gedurende mijn leven heb ik op veel plekken gewoond (Duitsland, Curaçao, Leeuwarden, Groenlo enz.) maar ik heb mijn plekje bij Frisia Makelaars echt gevonden!

Mijn laatste berichten

Historisch laag aanbod stuwt verkoopprijs woning in Nederland met bijna 15% op
Nieuws
Historisch laag aanbod stuwt verkoopprijs woning in Nederland met bijna 15% op De woningmarkt in Nederland blijft ongekend krap. Dit blijkt uit de woningmarktcijfers van het 1e kwartaal 2021 van de NVM met forse prijsstijgingen en toenemende schaarste en...
Jorg Olie treedt toe als partner van Frisia Makelaars
Nieuws
Jorg Olie treedt toe als partner van Frisia Makelaars Frisia Makelaars B.V. heeft het aantal partners per 1 januari 2021 uitgebreid met Jorg Olie. Het aantal partners bij Frisia Makelaars komt...
Wij weten waar de behoefte zit
Nieuws
Wij weten waar de behoefte zit
Bekijk meer berichten