'Voor je het weet zijn de huizen echt op!'

Geschreven door Secretariaat Wonen op 13 januari 2020

De zoektocht naar een geschikte woning kan in de huidige woningmarkt een frustrerende zijn. Variërende perspectieven en posities bewegen de verschillende woningzoekers; 'de koopstarter', 'de doorstromer' en 'de oudere'.

Het is het echtpaar Brink, 'de oudere' in dit artikel en klant van ons kantoor, gelukt om samen met ons een mooie stap in de wooncarrière te maken. Maar eenvoudig was dat niet en er zijn nog maar weinig maatregelen die verhuizen voor deze groep aantrekkelijk maken, aldus onderzoeker Rick van Zwet, collega van Dynamis.

Lees dit artikel uit NRC d.d. 11 januari jl. over de huizenmarkt, en kopers die vastlopen op het tekort aan geschikte woningen.

Secretariaat Wonen
Neem contact op met Secretariaat

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Woningmarktmonitor bestaande bouw 2024

Woningmarktmonitor bestaande bouw 2024

Frisia Makelaars, partner in Dynamis, weet wat er speelt in alle vastgoedmarkten, in alle segmenten en tot op lokaal niveau. Dynamis Research & Consultancy, het datagedreven kenniscentrum...
Moeite met het vinden van uw droomwoning? Stel jezelf deze Essentiƫle Vragen.

Moeite met het vinden van uw droomwoning? Stel jezelf deze Essentiƫle Vragen.

De ervaring leert dat er twee type klanten zijn: klanten die in hun gedachten vaak een prachtig plaatje hebben van hun droomwoning en klanten die echt totaal geen beeld hebben. Frisia Makelaars...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie