'Voor je het weet zijn de huizen echt op!'

Geschreven door Secretariaat Wonen op 13 januari 2020

De zoektocht naar een geschikte woning kan in de huidige woningmarkt een frustrerende zijn. Variërende perspectieven en posities bewegen de verschillende woningzoekers; 'de koopstarter', 'de doorstromer' en 'de oudere'.

Het is het echtpaar Brink, 'de oudere' in dit artikel en klant van ons kantoor, gelukt om samen met ons een mooie stap in de wooncarrière te maken. Maar eenvoudig was dat niet en er zijn nog maar weinig maatregelen die verhuizen voor deze groep aantrekkelijk maken, aldus onderzoeker Rick van Zwet, collega van Dynamis.

Lees dit artikel uit NRC d.d. 11 januari jl. over de huizenmarkt, en kopers die vastlopen op het tekort aan geschikte woningen.

Secretariaat Wonen
Neem contact op met Secretariaat

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Frisia Makelaars in Frisia Verzekeringen Magazine

Frisia Makelaars in Frisia Verzekeringen Magazine

Statig gebouw, toegankelijk kantoor: Frisia Makelaars blijft vertrouwen wekken in regio Haaglanden. In het meest recente nummer van het magazine van Frisia Verzekeringen een artikel te...
Gijs Rebel van Frisia Makelaars - Een jonge professional in de vastgoedsector

Gijs Rebel van Frisia Makelaars - Een jonge professional in de vastgoedsector

Gijs Rebel is een jonge en gedreven vastgoedadviseur bij Frisia Makelaars. Met zijn passie voor de vastgoedmarkt en zijn betrokkenheid bij verschillende verenigingen speelt Gijs een belangrijke...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie