'Voor je het weet zijn de huizen echt op!'

Geschreven door Secretariaat Wonen op 13 januari 2020

De zoektocht naar een geschikte woning kan in de huidige woningmarkt een frustrerende zijn. Variërende perspectieven en posities bewegen de verschillende woningzoekers; 'de koopstarter', 'de doorstromer' en 'de oudere'.

Het is het echtpaar Brink, 'de oudere' in dit artikel en klant van ons kantoor, gelukt om samen met ons een mooie stap in de wooncarrière te maken. Maar eenvoudig was dat niet en er zijn nog maar weinig maatregelen die verhuizen voor deze groep aantrekkelijk maken, aldus onderzoeker Rick van Zwet, collega van Dynamis.

Lees dit artikel uit NRC d.d. 11 januari jl. over de huizenmarkt, en kopers die vastlopen op het tekort aan geschikte woningen.

Secretariaat Wonen
Neem contact op met Secretariaat

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat houdt de nieuwe Wet betaalbare huur in voor jou?

Wat houdt de nieuwe Wet betaalbare huur in voor jou?

Sinds 1 juli 2024 zijn er belangrijke veranderingen in de woningmarkt, vooral voor huurders en verhuurders. De nieuwe Wet betaalbare huur brengt nieuwe regels met zich mee. We begrijpen dat deze...
Hittegolf op huizenmarkt

Hittegolf op huizenmarkt

Prijs plust 7,2% in één kwartaal; meer transacties en meer overbiedingen. De koopwoningmarkt komt stevig op stoom. Meer kopers kochten sneller een woning tegen duidelijk hogere...
Bekijk overzicht