Wij doneren onze energiecompensatie aan de Voedselbank Haaglanden

Geschreven door Joosje van Vliet op 13 december 2022

Frisia Makelaars en Frisia Verzekeringen doneren hun energiecompensatie. Iedereen die op de eerste dag van de maand november en december een kleinverbruikaansluiting heeft voor elektriciteit, krijgt die maand 190 euro korting. Graag doneren we dit bedrag aan een goed doel: Voedselbank Haaglanden.

Zeker in deze drukke feestelijke tijd van het jaar staat samen met dierbaren eten centraal. 1,2 miljoen mensen in ons land leven onder de armoedegrens en hebben niet voldoende geld om wekelijks naar de supermarkt te gaan om boodschappen te doen. Ook met de decembermaand is dit het geval. De Voedselbank Haaglanden voorziet circa 1.850 huishoudens in Rijswijk, Den Haag en Zoetermeer wekelijks van een voedselpakket.

Wij roepen alle Dynamis partners op om ook hun energiecompensatie te doneren aan de Voedselbank in hun regio.

Heb jij de energiecompensatie ook niet nodig? Doneer deze aan de Voedselbank Haaglanden en help elkaar de winter door. Bekijk de website www.voedselbankhaaglanden.nl om te weten wat jij kunt doen.

Elke donatie helpt!

Wij doneren onze energiecompensatie aan de Voedselbank Haaglanden
Clasina van Straaten - van Aken
Neem contact op met Clasina

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De Mares webinar komt steeds dichterbij!

De Mares webinar komt steeds dichterbij!

De exclusieve Mares Webinar vindt op 10 April plaats . De online bijeenkomst biedt u de kans om uitgebreid geïnformeerd te worden over deze...
Hypotheekrente fors gedaald! Laagste rente 3,3%!

Hypotheekrente fors gedaald! Laagste rente 3,3%!

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Dit is een goed moment om een hypotheek af te sluiten of om uw huidige hypotheek over te sluiten. De laagste rente voor 5 jaar vast is momenteel...
Bekijk overzicht