Dr. Lelykade 10 , 2583 CM, 's-Gravenhage

  • B
prijs op aanvraag
Bobbi van Niel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Bobbi
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Dr. Lelykade 10 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het pand aan de Dr. Lelykade 10 met een vloeroppervlakte van circa 775 m2 verdeeld over de begane grond (676 m2) en de eerste verdieping (98,8 m2), belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 775 m²

Downloads

TE HUUR
Dr. Lelykade 10 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het pand aan de Dr. Lelykade 10 met een vloeroppervlakte van circa 775 m2 verdeeld over de begane grond (676 m2) en de eerste verdieping (98,8 m2), belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en allure.

De begane grond is ruim opgezet en wordt casco opgeleverd, is voorzien van krachtstroom en biedt de flexibiliteit voor diverse bedrijfsactiviteiten. Een doordachte indeling creëert mogelijkheden voor opslag, terwijl een aparte ruimte met trapopgang naar de eerste verdieping de ruimte efficiënt benut. Op de eerste verdieping bevindt zich een pantry, een toiletgroep en een kantoorruimte met een adembenemend uitzicht op de haven. Een omgeving die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend.

Deze locatie, doordrenkt met maritieme sfeer, biedt een unieke gelegenheid om uw zakelijke visie te realiseren. Of het nu gaat om detailhandel, kantoorruimte of een combinatie van beide, Dr. Lelykade 10 is klaar om aan te sluiten bij uw zakelijke behoeften.

Het gehuurde mag gebruikt worden als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW of als kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

OMGEVINGSFACTOREN
Op een prominente locatie, gelegen op de hoek van de prestigieuze 4-master aan Dr. Lelykade 10 in Scheveningen ontvouwt zich een unieke zakelijke kans. Een strategisch gepositioneerde locatie in het bruisende havengebied van 's-Gravenhage. Met een royale oppervlakte van ca. 775 m2 verdeelt over de begane grond en eerste verdieping biedt deze ruimte eindeloze mogelijkheden voor zowel kantoor- als winkelgebruik. Gelegen aan de 2e binnenhaven van Scheveningen het havengebied met maximale zichtbaarheid en uitstekende bereikbaarheid.

De ruimte maakt onderdeel uit van 'De 4-master’ en heeft direct vrij uitzicht op de haven. "De 4-master" is als eerste gerealiseerd bij de totale revitalisering van het havengebied, dat inmiddels grote stromen bezoekers trekt. Het strand en vele horeca bevinden zich op loopafstand.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 775 m² v.v.o. (conform NEN 2580), als volgt verdeeld:
- begane grond: circa 676 m²;
- eerste verdieping: circa 98,8 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- breed front;
- representatieve entree;
- sanitaire voorzieningen op de eerste verdieping;
- rolluik enkeldeurs;
- CV-installatie (2021).

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurder is verantwoordelijk voor het reguliere onderhoud en vernieuwing van de aangebrachte voorzieningen in het gehuurde en neemt deze om niet over van vorige huurder.

BESTEMMINGSPLAN
'Scheveningen Haven' vastgesteld d.d. 22-01-2015
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-3'
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel B.
Het Energielabel is geldig tot 28-12-2028.

BEREIKBAARHEID
Vanuit diverse richtingen is de 2e haven makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Middels de Utrechtsebaan zijn er verbindingen met de A4, A12 en A13. Via de Hubertustunnel is er een verbinding met de A44.

Tramlijn 11, buslijn 23 of 28 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor respectievelijk NS Station Laan van NOI.

PARKEREN
Er zijn parkeerplaatsen op eigen (afgesloten) terrein voor de verhuur beschikbaar.

Aan de openbare weg is gratis parkeren tot 18:00 uur mogelijk, er is voldoende openbare parkeergelegenheid in directe omgeving.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Per direct.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

OF

De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

Deze aanmelding is collegiaal met JNW Makelaars.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs prijs op aanvraag
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1996
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Dr. Lelykade 10
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

Winkelruimte

Oppervlakte 775 m²
Oppervlakte verkoop vloer 676 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2028-12-28

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed
Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Ontdek de winkelruimte

Dr. Lelykade 10, 2583 CM, 's-Gravenhage
Dr. Lelykade 10, 2583 CM, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Locatie

Dr. Lelykade 10, 2583 CM, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Bobbi van Niel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Bobbi
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.