Hellingweg 140 , 2583 DX, 's-Gravenhage

  • B
€ 1.950 p.m.
Jorg Olie
Heeft u vragen?
Neem contact op met Jorg
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Hellingweg 140 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het aansprekende gebouw aan de Hellingweg heeft een opvallend front met een gezellig "Petit Café" op de begane grond. Ook is er een gezellige sportfacilteit gevestigd op de begane grond, maar zonder pompende...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 165 m²

Downloads

TE HUUR
Hellingweg 140 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het aansprekende gebouw aan de Hellingweg heeft een opvallend front met een gezellig "Petit Café" op de begane grond. Ook is er een gezellige sportfacilteit gevestigd op de begane grond, maar zonder pompende muziek uit de speakers. De omliggende bedrijven ervaren hier totaal geen overlast van.

De beschikbare ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar middels een trap of zelfs met een lift. Uniek is de grote raampartij op de eerste verdieping die mede door zijn hoge plafonds zeer veel dagtoetreding geeft. De ruimte beschikt over een grote open ruimte, maar ook aparte (spreek)kamers, een pantry en een ruimte toiletgroep zijn ingebouwd op de verdieping. De kantoor- of praktijkruimte is direct te betrekken.

De entree bevindt zicht centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de kantoorruimte en opgang (met lift) naar eerste verdieping.

OMGEVINGSFACTOREN
De Hellingweg in Scheveningen ligt in het midden van de Scheveningse haven. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfs- en kantoorruimte, horeca, watersport, recreatiewoningen en de haven.

Tegenwoordig is het havengebied een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. Recht tegenover de bedrijfsruimte komt een volledig nieuwe woonwijk voorzien van eengezinswoningen, appartementen en faciliteiten. De oplevering hiervan zal niet lang op zich laten wachten.

In de directe omgeving treft u diverse restaurants en lunchgelegenheden aan, zoals, Gastrovino op steenworpafstand, daarnaast op loopafstand Waterproef, Catch, Stella Marina en Lemongrass. Naast de welbekende boulevard van Scheveningen met haar pier, gezellige strandtenten, het Steigenberger Kurhaus, Holland Casino en de bioscoop Pathé ligt in de directe omgeving de bekende winkelstraat Frederik Hendriklaan waar plaatselijke detaillisten en landelijke ketens zich hebben gevestigd.

METRAGE
De voor verhuurbare beschikbare unit bedraagt circa 165 m² v.v.o. gelegen op de 1e verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte(s) worden in huidige staat verhuurd, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat. Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in gelijke staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

- vloerbedekking;
- moderne pantry;
- moderne sanitaire voorzieningen;
- scheidingswanden (gedeeltelijk van glas);
- kabelgoten;
- mechanische ventilatie.

BESTEMMINGSPLAN
‘Scheveningen Haven’ vastgesteld d.d. 22-01-2015.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Bedrijf - 2'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel B.
Het Energielabel is geldig tot 04-05-2027.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de omgeving waar de verschillende belangrijke doorgaande wegen van Den Haag een aansluiting geven naar het centrum en de regio. Middels deze wegen zijn er verbindingen met de op- en afritten voor rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Direct op de hoek stopt bus 28 die aansluiting heeft op NS station Hollands Spoor. Tevens zijn tramlijn 17 en 11 op loopafstand gelegen.

PARKEREN & LIGPLAATSEN
In de directie omgeving is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg beschikbaar. Tot 18.00 uu is het (verderop) op de Hellinweg gratis parkeren.

Daarnaast zijn er diverse voorzieningen voor het stallen van fietsen.

Vóór het complex zijn 20 ligplaatsen beschikbaar voor motor- en zeilboten. Er is de mogelijkheid tot het huren van een ligplaats in combinatie met de aangeboden kantoorruimte.

HUURPRIJS
€ 1.950,- per maand te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATS
€ 110,- per plaats per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen op voorschotbasis € 300,- per maand te vermeerderen met BTW. Hiervoor worden de navolgende diensten geleverd:
- verbruik gas;
- verbruik elektra;
- verbruik water;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten;
- verlichting buitengevel;
- glasbewassing;
- administratiekosten ad. 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Per direct.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 1.950 p.m.
Servicekosten € 300 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2007
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Hellingweg 140
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

Kantoor

Oppervlakte 165 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt prijs 1320
Overdekt BTW belast ja

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2027-05-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Ontdek de kantoorruimte

Hellingweg 140, 2583 DX, 's-Gravenhage
Hellingweg 140, 2583 DX, 's-Gravenhage
Hellingweg 140, 2583 DX, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Locatie

Hellingweg 140, 2583 DX, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Jorg Olie
Heeft u vragen?
Neem contact op met Jorg
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.