Ireneboulevard 50 B , 2611 DT, Delft

  € 2.450.000 v.o.n.
  Michael Brands
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Michael
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE KOOP De Hooghe Delft - Ireneboulevard 50 B te Delft OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft een nieuwbouw kantoorruimte op de 2e verdieping, gelegen tussen het nieuwe Filmhuis Lumen en bovengelegen appartementen. Het gehele object wordt volgens de nieuwste moderne...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 872 m²

  Downloads

  TE KOOP
  De Hooghe Delft - Ireneboulevard 50 B te Delft

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Het betreft een nieuwbouw kantoorruimte op de 2e verdieping, gelegen tussen het nieuwe Filmhuis Lumen en bovengelegen appartementen. Het gehele object wordt volgens de nieuwste moderne maatstaven zeer duurzaam ontwikkeld, met onder meer een WKO-installatie, zonnepanelen. Daarbij is het gehele gebouw aardgasvrij.

  De entree bevindt zicht centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de kantoorruimte en opgang naar bovengelegen verdiepingen. De kantoorvloer is bereikbaar via een aparte lift of het trappenhuis.

  De kantooretage wordt casco opgeleverd en is vrij indeelbaar, met inachtneming van bouwkundige elementen. Er zijn rondom het hele gebouw hoge kozijnen waardoor de etage zeer licht is.

  Op de projectwebsite staan enkele indelingsvarianten die de mogelijkheden weergeven voor gebruik als open kantoortuin of juist een mix met kantoorkamers en deels open structuur.

  OMGEVINGSFACTOREN
  De Hooghe Delft ligt aan de Ireneboulevard en het toekomstige stadspark. Een super centrale locatie, direct naast de binnenstad. Het historische hart van Delft, met een ruim aanbod winkels en horeca, is op enkele minuten loopafstand, net als het Station Delft en de tramhalte. In de directe omgeving zijn op loopafstand voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in diverse openbare garages.

  Dankzij de centrale ligging profiteert u van de levendige sfeer van het historische Delft. Stap de deur uit en laat u betoveren door de charmante grachten, pittoreske pleinen en karakteristieke architectuur die deze stad zo geliefd maken. Geniet van de diverse winkels, gezellige cafés en gastronomische restaurants in de directe omgeving, die er mede voor zorgen dat werken op deze locatie nooit saai wordt.

  METRAGE
  De totale oppervlakte bedraagt circa 872 m² b.v.o. (conform NEN 2580), gelegen op de 2e verdieping.

  ENERGIELABEL
  Het object beschikt na bouw over een Energielabel A++.

  VVE
  Iedere appartementseigenaar is van rechtswege lid van de VvE. Het doel van deze vereniging is de behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren, zoals het onderhoud en de instandhouding van het gebouw en de daarbij behorende technische installaties.
  De VvE heeft, net als andere verenigingen, een bestuur en een ledenvergadering. De vereniging neemt besluiten bij volstrekte meerderheid van stemmen tenzij het reglement anders bepaalt. Voor het eerste jaar is er al een administrateur benoemd, die onder meer helpt bij het opzetten van de begroting en het berekenen van de servicekosten.

  TECHNISCHE OMSCHRIJVING
  Het kantoor wordt casco aan koper geleverd, waarna koper/gebruiker de ruimte nog naar eigen wens kan afbouwen. In het document Technische Omschrijving Kopers staat een uitgebreide omschrijving van de afwerking en de gebruikte materialen voor de constructieve onderdelen alsmede de afwerking buitenzijde.

  BEREIKBAARHEID
  De bereikbaarheid is uitstekend. Op enkele minuten loopafstand is het NS Station Delft en de halte van tramlijn 1 en buslijnen 33, 37, 64 en 455. Via de Zuidwal - Julianalaan - Oostpoortweg bent u in enkele minuten op de rijksweg A13.

  PARKEREN
  Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving zijn op loopafstand voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in diverse openbare garages. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

  VERKOOPPRIJS
  € 2.450.000,- exclusief BTW v.o.n.

  AANVAARDING
  Geprognotiseerde oplevering 2e kwartaal 2025.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Gemeente: Delft
  Sectie: O
  Nummer: 3837
  Appartementsindex: A-3

  BTW
  Bij de overdracht en levering is wel BTW verschuldigd.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op kwaliteitsrekening van de notaris binnen 10 werkdagen, nadat de wilsovereenstemming door beide partijen is getekend.

  KAO
  Model Koop-/Aanneemovereenkomst welke al door notaris is opgesteld.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 2.450.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Ireneboulevard 50 B
  Plaats Delft
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Kantorenpark
  • Winkelgebied stadscentrum

  Kantoor

  Oppervlakte 872 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend
  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Ontdek de kantoorruimte

  Ireneboulevard 50 B, 2611 DT, Delft
  Ireneboulevard 50 B, 2611 DT, Delft
  Ireneboulevard 50 B, 2611 DT, Delft
  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Locatie

  Ireneboulevard 50 B, 2611 DT, Delft

  Schaduwwijzer

  Michael Brands
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Michael
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.