Maanplein 110 , 2516 CK, 's-Gravenhage

  prijs op aanvraag
  Bobbi van Niel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Bobbi
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Maanplein 110 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING De woontoren Nova fraai gelegen op de kop van de jachthaven. Perfect passend in de omgeving, met 183 ruime appartementen, waarvan 65 middendure huurappartementen en een ruim aantal overdekte parkeerplaatsen. Voorzien...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Maanplein 110 te 's-Gravenhage

  OBJECTOMSCHRIJVING
  De woontoren Nova fraai gelegen op de kop van de jachthaven. Perfect passend in de omgeving, met 183 ruime appartementen, waarvan 65 middendure huurappartementen en een ruim aantal overdekte parkeerplaatsen. Voorzien van een stijlvolle en levendige plint waar ruimte is voor diverse commerciële voorzieningen. Aan de zijde van het Maanplein komt per ca. mei 2024 een ruimte van ca. 275 m² beschikbaar, de bestemming betreft maatschappelijk. De entree van de maatschappelijke ruimte bevindt zich aan het Maanplein, welke zowel te bereiken is via het Maanplein als de Melkstraat middels een hellingsbaan en/of trap naast het gebouw.

  De ruimte wordt geheel casco opgeleverd, waardoor deze vrij indeelbaar is. Wel zijn in de ruimte afvoeren gerealiseerd t.b.v. sanitaire voorzieningen. De gevel is grotendeels voorzien van glas en het betreft zodoende een uitstekende zichtlocatie. Daarnaast is er een gedeelte van de ruimte beschikbaar voor opslag.

  OMGEVINGSFACTOREN
  Een unieke kans in het nieuwbouwproject Nova, gelegen in de bruisende Binckhorst. Het woon-werkgebouw is gelegen aan de Melkwegstraat met uitzicht over Binckhorst haven. De Binckhorst is een opkomend stadsdeel in Den Haag dat bekend staat om zijn transformatie van een industrieel gebied naar een levendige en moderne woon- en werkplek. Voormalige industriële gebouwen worden omgezet in trendy wooneenheden, moderne kantoren en creatieve bedrijfsruimtes. Dit geeft de buurt een dynamisch en eigentijds karakter. In de nabije omgeving worden diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd, zowel woningen als bedrijfsmatige units. Het gebied is opkomend en zodoende een ideale kans om uw onderneming te laten floreren, op korte afstand zijn o.a. DDTL tandheelkunde gevestigd en diverse fysio en manuele therapeuten.

  Rondom het gebouw worden diverse groenstroken aangelegd en in nabije omgeving wordt parkeergelegenheid gerealiseerd. Op aanvraag zijn er eveneens parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur in de ondergelegen parkeergarage.

  METRAGE
  De totale oppervlakte bedraagt circa 275 m² v.v.o. gelegen op de begane grond. Er dient een NEN2580 meetrapport opgemaakt te worden, naar aanleiding waarvan het exacte metrage zal worden vastgesteld.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het object wordt casco opgeleverd, voorzien van individuele meterkast en afvoeren.

  BESTEMMINGSPLAN
  ‘Chw Omgevingsplan Binckhorst’ vastgesteld d.d. 21-04-2022
  Het object valt onder bestemmingscategorie 'transformatiegebied'
  Behoudens de uitgebreide bestemmingsmogelijkheden dient het object te worden gebruikt met maatschappelijke bestemming.
  Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: omgevingswet.overheid.nl

  ENERGIELABEL
  Het object is recentelijk opgeleverd, energielabel wordt momenteel aangevraagd. Er is gebouwd conform de laatste wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid.

  BEREIKBAARHEID
  De Binckhorst is gunstig gelegen ten opzichte van het snelwegennet. Vanuit verschillende richtingen is de locatie gemakkelijk bereikbaar. Neem bijvoorbeeld de A12, A4, of A13, afhankelijk van het startpunt. De nabijheid van deze belangrijke snelwegen maakt het eenvoudig voor zowel medewerkers als klanten om de locatie te bereiken.

  Verschillende buslijnen en tramlijnen bedienen de Binckhorst, waardoor het gemakkelijk is om vanuit verschillende delen van Den Haag en omliggende gebieden te komen. Daarnaast bevinden treinstations, zoals Den Haag Centraal, zich op redelijke afstand, waardoor de locatie ook goed bereikbaar is voor treinreizigers.

  PARKEREN
  Op aanvraag zijn er eveneens parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur in de ondergelegen parkeergarage.

  In de directe omgeving is parkeren (grotendeels gratis) aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

  HUURPRIJS
  Op aanvraag.

  HUURPRIJS PARKEERPLAATS
  Op aanvraag.

  SERVICEKOSTEN
  Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

  Aanvullend worden er servicekosten in rekening gebracht welke nader te bepalen zijn. Hierbij kunt u denken aan de volgende zaken:
  - Vanuit de VVE doorbelaste kosten welke redelijkerwijs voor rekening van huurder zijn;
  - Glasbewassing algemene ruimten;
  - Alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder.
  - Administratiekosten ad. 5% over de hierboven aangekruiste leveringen en diensten.

  HUURTERMIJN
  5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

  OPZEGTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  AANVAARDING
  In overleg.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

  Deze aanmelding is collegiaal met Nadorp Bedrijfsmakelaars.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
  Bouwjaar 2024
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Maanplein 110
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark
  • In woonwijk

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Ontdek het maatschappelijk vastgoed

  Maanplein 110, 2516 CK, 's-Gravenhage
  Maanplein 110, 2516 CK, 's-Gravenhage
  Maanplein 110, 2516 CK, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Locatie

  Maanplein 110, 2516 CK, 's-Gravenhage

  Schaduwwijzer

  Bobbi van Niel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Bobbi
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.