Over mij

Ik ben Bobbi van Niel, geboren in 1997 en kom uit Naaldwijk. Met mijn opleiding HBO International Media en Entertainment en werkervaring in de mediabranche en de vastgoedbranche, heb ik de afgelopen jaren hard gewerkt om mijn carrière vorm te geven.  

Na een jaar in de media-branche te hebben gewerkt, merkte ik dat deze branche niet past bij mijn toekomstbeeld. Door mijn bijbaantje bij een makelaarskantoor, kwam ik erachter dat de makelaardij toch het beste bij mij past. Binnen een jaar heb ik mijn KRMT-diploma gehaald. 

Vandaag de dag ben ik bij Frisia Makelaars beland, waar ik de rol van bedrijfsmatig vastgoed adviseur vervul. Mijn focus ligt op de retailmarkt en de verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop van panden. Ik ben vastbesloten om mijn klanten de meest toegankelijke en uitgebreide informatie te bieden, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen in de complexe wereld van bedrijfsvastgoed.

Mijn warme kring omschrijft mij als behulpzaam en eerlijk. Ik kan soms eigenwijs zijn, maar mijn sociale en enthousiaste persoonlijkheid brengt me altijd in verbinding met anderen. In mijn vrije tijd boks ik en lees ik graag boeken.

Ik kijk uit naar het opbouwen van mijn netwerk, nieuwe relaties ontmoeten en onze opdrachtgevers beter leren kennen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en dat is precies wat ik wil.

Mijn laatste berichten

Zara Home verhuist naar de Hoogstraat te Den Haag
Bedrijfshuisvesting
Zara Home verhuist naar de Hoogstraat te Den Haag In het hart van Den Haag, aan de Hoogstraat 5 & Buitenhof 55-60 opent Zara Home naar verwachting deze zomer haar deuren. Een mooie stap voor Zara Home en ruim een verdubbeling van...
Bekijk meer berichten