Over mij

Na een aantal jaar werkervaring in verschillende rollen en een eigen evenementenbureau heb ik in begin 2021 de stap gemaakt richting Makelaardij voor bedrijfspanden. Mijn ervaring met technologie, data, marketing en ondernemen geeft een frisse en vernieuwde blik op het werkgebied.

Als sociaal, creatief en energiek persoon denk ik graag mee met de kansen en uitdagingen bij uw (nieuwe) kantoor, winkel of bedrijfsruimte.

Naast mijn werk ben ik voorzitter van de jongerenafdeling van Dynamis en lever ik een actieve bijdrage bij NVM Young Professionals. Bij beide verenigingen organiseren we evenementen om netwerken en kennisdeling onder Young Professionals te bevorderen.

U kunt mij altijd bellen voor het vinden van een nieuwe locatie of huurder, een kop koffie of een advies. 

Mijn laatste berichten

Een unieke winkelbeleving voor consumenten
Businessblog Expert Team Retail
Een unieke winkelbeleving voor consumenten In een tijd waarin online winkelen een dominante rol speelt in het koopgedrag van consumenten, staan fysieke winkels voor de uitdaging om zich te onderscheiden. Klantbinding is daar...
Berg&Berg opent nieuwe winkelruimte in Voorburg
Bedrijfshuisvesting
Berg&Berg opent nieuwe winkelruimte in Voorburg We zijn verheugd om opnieuw samen te werken met Berg&Berg. Met trots kondigen we aan dat Berg&Berg een winkelruimte heeft aangekocht aan de Vliegerlaan met een totale oppervlakte van...
Bekijk meer berichten