Marciano van Rijswijk

Over mij

In 2015 heb ik mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Ten behoeve van mijn afstudeertraject heb ik als stagiair mijn project mogen uitvoeren binnen de afdeling BOG. Hierna ben ik in dienst getreden als junior taxateur en per 2016 werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling CRT. Eind 2016 heb ik het genoegen gehad om beëdigd te worden als jongste NVM makelaar/taxateur van Nederland.

Momenteel ben ik werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling CRT van Frisia Makelaars. Hierbij ben ik voornamelijk gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en daarbij goed plaatselijk bekend in de regio. Het leuke aan dit werk is de variatie in taxaties van verschillende soorten vastgoed. Zo ben ik dagelijks bezig met het taxeren van kantoren, winkelruimtes, bedrijfsruimtes en verhuurde woningen in de gehele regio Haaglanden. Hierbij vraagt elke taxatie weer om een andere specifieke aanpak. Daarbij ben ik zeer gedreven om elke taxatie nauwkeurig en op tijd succesvol af te kunnen ronden.

Het fijne aan het werken bij Frisia Makelaars is de informele werksfeer binnen kantoor en het feit dat we als een van de grotere makelaarskantoren in de regio beschikken over vrijwel alle expertise op het gebied van onroerend goed. Daarbij hebben wij als voordeel dat wij dankzij de aansluiting bij Dynamis ook beschikken over landelijke dekking.