Remko Luijkx

Over mij

Na jaren met veel plezier in de horecabranche gewerkt te hebben, heb ik half november 2020 de kans gekregen om het Frisia Makelaars team te mogen versterken. Voor mij een compleet nieuwe branche, maar wel één die altijd mijn interesse heeft gewekt. Het was een hele spannende stap om in deze tijd van Corona van vaste baan te wisselen en voor een compleet nieuwe uitdaging in het Vastgoed te gaan. Gelukkig werd ik gelijk met open armen ontvangen en voelde ik mij gelijk thuis bij de Frisia familie.

Momenteel ben ik werkzaam op de afdeling CRT als vastgoed medewerker, waarbij ik voornamelijk een ondersteunende rol heb van de gehele afdeling. Het is een afwisselende baan, waarbij elk object en rapport weer een andere aanpak nodig heeft om tot een zo nauwkeurige mogelijke waardebepaling te komen. Het analyseren van informatie en dit verwerken in de rapporten is één van mijn dagelijkse taken op deze leuke afdeling.

Het doel van mij is om de komende jaren elke dag heel veel bij te leren van al mijn collega’s. Ik ben in november 2021 gestart met de opleiding Basistheorie Vastgoed. Hierna wil ik mij specialiseren in het taxeren van bedrijfsmatig Vastgoed.