Sandra Stobbe

Over mij

Als een rode draad loopt de makelaardij door mijn leven en daardoor houdt de Nederlandse huizenmarkt mij elke dag bezig. Als commerciële binnendienstmedewerker heb je veel verschillende werkzaamheden maar communicatie is essentieel. Communiceren met verschillende mensen, binnen en buiten het bedrijf, vind ik een leuk onderdeel van mijn werk. Huur en verhuur is mijn expertisegebied bij Frisia Makelaars. Het is fijn om mensen te voorzien van de juiste informatie en waar nodig te adviseren.

Een groot bedrijf met verschillende afdelingen en veel collega’s is de plek waar ik het beste functioneer. Hoe meer drukte en reuring, hoe beter. 'Harde werker' krijg ik vaak te horen; ik ga door tot het werk af is waardoor privé en werk soms door elkaar heenlopen. Niet erg, houdt me lekker bezig!

Maar ... wat je geeft krijg je ook terug. Frisia Makelaars is goed voor het personeel en dat zorgt voor een gemoedelijke werksfeer. Er wordt gezorgd voor een goede balans in ontspanning en werk. Hierdoor heb ik het naar m'n zin en ben ik hier echt op mijn plek.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn grote liefde voor dieren, vooral paarden en honden. Leuk weetje: mijn hond Boogie is de kantoorhond! Hij komt graag met mij mee.