Sharon van den Berg

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Den Haag, waar ik mijn hele leven heb gewoond en gewerkt. Als je op zoek bent naar een prettige en vlotte samenwerking, ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn vrienden zouden me namelijk beschrijven als gezellig, positief en eerlijk. Hoewel ik hard werk, besteed ik mijn vrije tijd graag aan koken. Van recepten op Insta tot receptenboekjes, ik probeer van alles uit. Verder houd ik van shoppen, bij voorkeur natuurlijk in Den Haag, en bezoek ik festivals met vrienden.

Terug naar vastgoed. Vastgoed zit in mijn bloed. Mijn vader werkt in de vastgoedbranche, dus het was niet verrassend dat ik al op jonge leeftijd wist dat ik makelaar wilde worden. Op mijn middelbare school moest ik stage lopen, dit deed ik bij Atrium Vastgoedmanagement. Ook heb ik een korte stage gelopen bij Olsthoorn Makelaars.

Na het behalen van mijn MBO diploma Junior Accountmanager dook ik direct de makelaarsbranche in. Tijdens het werken bij verschillende makelaarskantoren heb ik mijn mijn A-RMT diploma behaald.

Ik wilde graag naar buiten toe en toen kwam ik erachter wat een leuk kantoor Frisia Makelaars is. De diversiteit, het informele karakter en het fijne gevoel dat ik er meteen bij had, ik voelde me helemaal thuis! Ik ambieerde een buitendienst functie, contact maken met mensen, en nu kan dat eindelijk. Het voelt stiekem als een droom die uitkomt, en dat maakt me enorm gemotiveerd. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn fantastische collega's, het uitoefenen van mijn A-RMT-professie, maar vooral naar het samenwerken met jou! Laten we een keertje bellen, dan bekijken we hoe ik jou kan helpen.