Veronique Dekker

Over mij

Graag fungeer ik binnen een bedrijf als een ‘spin in het web’. Ik werk graag in teamverband, ik ben gek op organiseren en anderen zeggen mij vaak dat ik een natuurlijk vermogen heb om mensen te verbinden en te motiveren. 

Het is voor mij belangrijk om fijne mensen om mij heen te hebben waar ik op kan rekenen. Mijn vrienden omschrijven me als een goede luisteraar, geduldig en zorgzaam. In mijn vrije tijd ontspan ik met yoga en tennis, en bij mooi weer vaar ik graag een rondje over de Kagerplassen.

Na mijn studie Hotelmanagement in Rotterdam heb ik diverse banen gehad, in zowel de horeca en als officemanager bij verschillende organisaties. Mijn eerste ervaring in het vastgoed heb ik opgedaan bij een makelaarskantoor in Amsterdam, waar ik betrokken was bij woningprojecten, van het eerste contact tot de oplevering. 

Nu werk ik bij Frisia Makelaars in Den Haag als commerciële binnendienstmedewerker op de afdeling Wonen. Geen dag is hetzelfde, ik geniet van de diversiteit in mijn werk. Gedreven om nieuwe uitdagingen aan te gaan en snel te kunnen schakelen. Als ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren, dan is mijn dag geslaagd!