Beaufort, Appartementen Dr. Lelykade , 2583 CN, 's-Gravenhage

 • 152 m² - 169 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

BEAUFORT DR. LELYKADE, 5 APPARTEMENTEN CIRCA 169 M2 ‘Wow’. Dat zal de reactie van iedereen zijn die deze zeer grote 4-kamer appartementen aan de rechterzijde van het gebouw aan de Dr. Lelykade binnenloopt. Deels uitzicht op zee, vanaf de twee (waarvan 1 overdekt)...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 152 m² - 169 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

BEAUFORT

DR. LELYKADE, 5 APPARTEMENTEN CIRCA 169 M2
‘Wow’. Dat zal de reactie van iedereen zijn die deze zeer grote 4-kamer appartementen aan de rechterzijde van het gebouw aan de Dr. Lelykade binnenloopt. Deels uitzicht op zee, vanaf de twee (waarvan 1 overdekt) verschillende balkons het leven beneden op straat aanschouwen, een zee aan ruimte. Deze high-end appartementen zijn maar liefst 169 m2 groot. Normaal gesproken zijn zulke grote woningen verdeeld over meerdere verdiepingen, maar deze appartementen (gelegen op de 1e t/m 5e verdieping) zijn alle gelijkvloers. De enorme living van ca. 9x12m aan de zeezijde lijkt bijna een theater met die grote raampartijen. Het licht stroomt naar binnen, dat geeft een rijk en ruimtelijk gevoel. Ook de achtergelegen 3 (slaap)kamers hebben uitzicht en grote ramen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om van 1 of meer kamers bijvoorbeeld een werkruimte maken. En met 2 badkamers is ook dat comfort van het hoogste niveau!

DR. LELYKADE, 5 APPARTEMENTEN CIRCA 152 M2
Deze grote appartementen aan linkerzijde van de Dr. Lelykade hebben een iets smallere beukmaat dan de naastgelegen appartementen. Ze komen daardoor uit op een totale woonoppervlakte van circa 152 m². Net als de appartementen aan de rechterzijde hebben ook deze twee soorten buitenruimten: een open – en een overdekt balkon (loggia). Zodoende kunt u ook bij iets minder weer toch heerlijk beschut buiten zitten. En uiteraard is ook hier de beleving van de living fenomenaal. Alle appartementen, van de 1e t/m 5e verdieping, liggen boven de plint waarin commerciële ruimte komt. Daardoor heeft u vrij uitzicht naar meerdere zijden en maximale lichtinval. Ook kunt u ervoor kiezen om 1 of meer slaapkamers samen te voegen of anders in te delen. U kunt er dus alle kanten mee op: wonen, werken, genieten!

Met de ontwikkeling van Beaufort aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse Tweede Binnenhaven komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied.
In de loop der jaren is de Tweede Binnenhaven uitgegroeid van een stille werkhaven tot één van de levendigste stadsgedeelten pal aan de kust. De oude gebouwen maakten gaandeweg plaats voor chique nieuwbouw. Steeds meer mensen ontdekken wat een fantastische locatie dit is. Vrijwel direct aan zee en strand. Heerlijk uitzicht. Ook zónder mooi weer een sfeer alsof het altijd vakantie is. Beaufort is nu de laatste van die ontwikkelingen aan de haven. En, geheel in stijl met de naam, wij denken dat het storm gaat lopen.

GROTE KANS DAT HET STORM LOOPT
Beaufort omvat in totaal 23 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.
Alle appartementen en ook de stadswoningen beschikken over een privé buitenruimte. De (zeer) grote appartementen worden gerealiseerd aan de Dr. Lelykade, deze zijn gericht op de Tweede Binnenhaven. De bescheidener appartementen liggen aan de Menninckstraat, die de Dr. Lelykade verbindt met de Koppelstokstraat. Op de hoek van de Mennickstraat en de Koppelstokstraat komen nog 2 appartementen en 1 maisonnette. Aan de Koppelstokstraat komen de zes stadswoningen te staan. Deze stadswoningen zijn grondgebonden en bestaan uit drie woonlagen. Zo biedt Beaufort een ruime keuze aan woongenot, voor uiteenlopende wensen van geïnteresseerden. En, bij elke woning is een privé parkeerplaats beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Dat alléén al is fijn thuiskomen!

WONEN MET DE WIND IN DE ZEILEN
Zon. Zee. Zilt. Het wonen aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven is met drie woorden te vangen. Deze locatie is in Den Haag met niets te vergelijken. Hier komen mensen het weekend vieren, in de restaurants en op de terrassen.
Wat nog niets eens zo heel lang geleden een wat verlaten werkgebied was, is inmiddels onherkenbaar veranderd. Het is een plek waar mensen plezier komen maken. Flaneren langs het water, bootjes kijken, altijd leuk. Sporten. Met de benen over de kaderand een beetje met elkaar kletsen. Het rustgevende tikken van de masten van de zeilschepen in de jachthaven. Als op hete zomerdagen de stad nog nazindert, koelt het hier door het open water sneller af. Het altijd schilderachtige uitzicht over de haven en/of zee. En hoe vaak zult u niet zeggen: ‘Gaan we boodschappen doen, halen we iets te eten? Nee. We eten wel wat bij die-en-die of daar-en-daar.’

AAN DE BESTE KANT VAN DEN HAAG
Ëchte Scheveningers geven het niet graag toe. Maar Den Haag en Scheveningen zijn toch echt één. Aan de ene kant de zee en strand, aan de andere kant om te beginnen het gezellige Statenkwartier.
Winkelen op ‘de Fred’, met z’n vele speciaalzaken, bijzondere adresjes en natuurlijk het geweldige Kunstmuseum. Voor fervente fietsers en hardlopers zijn er de naastgelegen duinen van het Westduinpark. U kunt ongehinderd en genietend van het vele groen en de stilte helemaal naar Hoek van Holland fietsen! De stranden ‘hier op zuid’ zijn ook een stuk rustiger dan aan de noordzijde, dus ook ideaal voor de hondenbezitter. Iets verderop liggen de Vogelwijk en het Valkenboskwartier, met de sfeervolle Fahrenheitstraat. Alle voorzieningen zijn dus dicht in de buurt, een aangename gedachte. En er liggen plannen voor een Randstadrailverbinding naast de Tweede Binnenhaven. Om straks lekker makkelijk overal naartoe te reizen. En dan fijn weer naar huis. Thuis.

Interesse? Laat uw gegevens achter op de projectwebsite en we houden u op de hoogte van de datum start verkoop.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats 's-Gravenhage

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 152 m² - 169 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Box
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.