De Dames van Vroondaal- Fase 3 te 'S-Gravenhage , 2553 EE, 's-Gravenhage

  • 132 m² - 171 m²
  • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 469.850 - € 1.074.850 v.o.n.
Richard Kolk
Heeft u vragen?
Neem contact op met Richard
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

De Dames zijn terug! Na het succes van De Heeren van Vroondaal en eerdere fases van De Dames van Vroondaal, worden binnenkort de laatste circa 275 woningen (verdeeld over verschillende fases) gebouwd. De voorbereidingen voor fase 3 van de dames zijn in volle gang....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 132 m² - 171 m²

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

De Dames zijn terug! Na het succes van De Heeren van Vroondaal en eerdere fases van De Dames van Vroondaal, worden binnenkort de laatste circa 275 woningen (verdeeld over verschillende fases) gebouwd. De voorbereidingen voor fase 3 van de dames zijn in volle gang.
De Dames van Vroondaal is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Het is een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier woon je in een karakteristieke woning zoals je die ziet in de klassieke Haagse wijken, maar dan uiteraard volledig naar moderne maatstaven.

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken en komt van de hand van Walter Zeinstra (ZVA architecten), die eerdere fases van De Dames van Vroondaal en Vroondaal aan het Park heeft ontworpen. En dat levert wederom een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit is eenheid gecreëerd, ook met voorgaande fases.

De Dames van Vroondaal en Heeren van Vroondaal zijn al een begrip in 'het Haagse'. Met de komst van de volgende fases wordt er ingespeeld op het recente succes. De Dames van Vroondaal zijn de zusjes van De Heeren van Vroondaal, een project dat werd overladen met complimenten uit de bouwwereld. De Dames van Vroondaal hebben hetzelfde 'DNA', dus ook komende fases beloven oogstrelend te worden. De woningen van De Dames van Vroondaal zijn chique en uniek, met royale woonoppervlaktes die passen bij klassieke Haagse huizen.

De online verkoop van de woningen in De Dames van Vroondaal Fase 3 is gestart. Inschrijven op je favoriete woning(en) kan via de projectwebsite.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 469.850 - € 1.074.850 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 96

Locatie

Plaats 's-Gravenhage
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 131 m² - 613 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 171 m²

Website

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Woning aankopen?

Ook op zoek naar een nieuwe droomwoning? Nodig een van onze makelaars uit voor een kennismakingsgesprek om te horen hoe we u hierbij kunnen helpen.

Ontdek de woning

De Dames van Vroondaal- Fase 3 te 'S-Gravenhage, 's-Gravenhage
Vrijblijvend gesprek

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hier zult u wonen

De Dames van Vroondaal- Fase 3 te 'S-Gravenhage, 2553 EE, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Richard Kolk
Heeft u vragen?
Neem contact op met Richard
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Nog 2 woningen te koop

Alle woningen zijn verkocht!