De Juffer , 2643 MD, Pijnacker

 • 108 m² - 181 m²
 • 10 bouwnummers beschikbaar
€ 675.000 - € 1.345.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

BOUW IS GESTART! Inloopevent mét hoogwerker: zaterdag 29 juni, van 11.00 tot 13.00 uur, Van Buijsenlaan te Pijnacker (bouwplaats). Op zoek naar een prachtig, luxe en energiezuinig nieuwbouwappartement, dan is het project De Juffer in Pijnacker je kans; De ligging...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 108 m² - 181 m²

BOUW IS GESTART!

Inloopevent mét hoogwerker: zaterdag 29 juni, van 11.00 tot 13.00 uur, Van Buijsenlaan te Pijnacker (bouwplaats).

Op zoek naar een prachtig, luxe en energiezuinig nieuwbouwappartement, dan is het project De Juffer in Pijnacker je kans; De ligging is uiterst fraai aan de Plas van Van Buijsen met een uniek uitzicht en gelegen in een zeer mooi natuurgebied.

DE JUFFER
De verkoop van deze natuur-inclusieve appartementen en penthouses is in volle gang en wij staan klaar om u alles te vertellen over deze fraaie appartementen en penthouses. Vanaf elk appartement in de Juffer kan je van het uitzicht over de weidse landschappen en het water genieten. Een rustgevend uitzicht dat nooit gaat vervelen.

SMARTVIEW
Ontdek de appartementen en ruime kamers, stap op de uitgestrekte buitenterrassen en beleef het toekomstige uitzicht. Dit is allemaal mogelijk met de nieuwe virtuele tool, de Smartview die op afspraak te bekijken is.
Zo kun je nu al ervaren hoe het is om op deze schitterende plek te wonen. We kunnen zelfs digitaal de tijd van de dag en de seizoenen aanpassen, zodat je precies kunt zien hoe het licht in het appartement valt tijdens een heerlijke late zomeravond of bijvoorbeeld een winterochtend. Je kunt zelfs het uitzicht vanuit het appartement of vanaf het royale terras bewonderen.

DE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES
Er is een divers programma aan unieke appartementen en penthouses verdeeld over vier woningtypes welke per lift bereikbaar zijn, gelegen in dit markante woonicoon met organische curves. De grote raampartijen en schuifpuien geven een natuurlijke lichtinval. De ruime overhoekse terrassen zijn voorzien van vlonders en zorgen voor een verlenging van de woonkamer en hebben zowel zon- als schaduwplekken en zicht op het water. De zgn kolomstructuur zorgt voor meer vrijheid in diverse indelingsmogelijkheden van de appartementen.

Terrasappartementen (bgg t/m 3e etage)
De mooie terrasappartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 110 tot 120 m² en beschikken over o.a. een royale living met een luxe open keuken voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur, in de basis 2 goed formaat slaapkamers welke evt naar wens zijn aan te passen, compleet Villeroy & Boch sanitair en een inpandige berging tot ca. 8 m² groot. De royale terrassen zijn maar liefst tussen de 23 m² en 76 m² groot.

Terrasappartementen XL (bgg, 2e en 3e etage)
De fraaie terrasappartementen XL variëren in woonoppervlakte van ca. 125 tot 150 m² en beschikken over o.a. een heerlijke ruime living met een luxe open keuken voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur, in de basis 2 of 3 slaapkamers welke evt naar wens zijn aan te passen, compleet Villeroy & Boch sanitair en een inpandige berging tot ca. 7 m² groot. De ruime terrassen hebben een oppervlakte tot wel ca. 107 m².

Penthouses (4e etage)
De bijzondere penthouses variëren in grootte van ca. 150 tot 180 m² met een riante living met luxe open keuken voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur, 2 of 3 ruime slaapkamers welke evt naar wens zijn aan te passen, 1 of 2 complete Villeroy & Boch badkamers en riante terrassen tot wel 77 m². De inpandige berging is tot ca. 9 m² groot.

Penthouses Top (5e etage)
De parels van het gebouw gelegen op de bovenste etage met volledige vrijheid en woonoppervlaktes tussen de ca. 150 en 180 m² met een riante living met luxe open keuken voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur, 2 of 3 ruime slaapkamers, welke eventueel naar wens zijn aan te passen, 1 of 2 complete Villeroy & Boch badkamers en riante terrassen tot maar liefst 70 m². Inpandige berging tot ca. 9 m² groot.

BIJZONDERHEDEN:
Geplande start bouw maart 2024 met een huidige opleveringsprognose van Q4 2025
De terrasappartementen beschikken over 1 parkeerplaats in de half-verdiepte garage (apart te koop ad € 15.000 von) en de terrasappartementen XL/penthouses/penthouses Top beschikken over 2 parkeerplaatsen in de half-verdiepte garage (apart te koop ad € 15.000 v.o.n. per plaats). Het is mogelijk om een parkeerplaats om te zetten naar een eigen berging tegen een meerprijs, indien gewenst. Tevens zijn er gastenparkeerplaats en fietsplekken op eigen terrein.
Elk appartement beschikt over 4 fietsenplekken in de inpandige gemeenschappelijke fietsenstallingen incl oplaadmogelijkheid.
Een interieurarchitect is verbonden aan dit project en ondersteunt u graag minimaal een dagdeel bij het maken van een indeling naar wens, lichtplan e.d.
Eigen grond
SWK-garantie van toepassing

DUURZAAMHEID
Het gebouw is gasloos en bijna energieneutraal (Beng 2022); naast het verlichten van alle algemene ruimtes zullen ook de auto’s in de stallingsgarage worden voorzien van groen opgewekte energie. Daarnaast is het gebouw aangesloten op het bestaande warmtenet van Eteck. Hiermee wordt er gebruik gemaakt van duurzaam opgewekte warmte en koude, dat in de appartementen wordt aangevuld met een warmtepomp. Deze warmte en koude wordt tevens gebruikt met het opwarmen of koelen van de appartementen door vloerverwarming en -koeling. De duurzaamheid komt tevens tot uiting in de triple-beglazing, de WTW-installaties en de zonnepanelen. Zo is het gebouw de Juffer klaar voor de toekomst!

PIJNACKER
Pijnacker is een fantastische plek om te wonen, centraal gelegen nabij Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. De rust en groene omgeving van een dorp, maar met alle voorzieningen op nog geen 10 minuten fietsafstand aanwezig. Er is een ruim aanbod aan winkels waaronder een supermarkt, horeca, huisartsenpost, cultuur en direct bij metrostation Pijnacker Zuid. De belangrijkste voorzieningen zijn om de hoek, waaronder het ruime aanbod op het gebied van basisscholen en een middelbare school. Ook op het gebied van vrije tijd is er voor ieder wat wils. Pijnacker-Nootdorp heeft namelijk een actief verenigingsleven. Rondom het woongebouw zal een nieuw park herrijzen, gebaseerd op de natuur-inclusief idee.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 675.000 - € 1.345.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 25

Locatie

Plaats Pijnacker
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 108 m² - 181 m²
Inhoud 343 m³ - 570 m³

Website

Woning aankopen?

Ook op zoek naar een nieuwe droomwoning? Nodig een van onze makelaars uit voor een kennismakingsgesprek om te horen hoe we u hierbij kunnen helpen.

Ontdek de woning

De Juffer, Pijnacker
De Juffer, Pijnacker
Hypotheekaanvraag

Weten hoeveel u kunt lenen tegen welke maandlasten?

Hier zult u wonen

De Juffer, 2643 MD, Pijnacker

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

De Juffer, Penthouse, Pijnacker
De Juffer, Penthouse, Pijnacker
Bekijk alle afbeeldingen
De Juffer, Penthouse
2643 MD, Pijnacker

€ 1.095.000 - € 1.295.000 v.o.n.

 • 150 m² - 181 m²
 • 4 kamers
 • 2 beschikbaar
De Juffer, Penthouse TOP, Pijnacker
De Juffer, Penthouse TOP, Pijnacker
Bekijk alle afbeeldingen
De Juffer, Penthouse TOP
2643 MD, Pijnacker

€ 1.145.000 - € 1.345.000 v.o.n.

 • 150 m² - 181 m²
 • 4 kamers
 • 1 beschikbaar
De Juffer, Terrasappartement, Pijnacker
De Juffer, Terrasappartement, Pijnacker
Bekijk alle afbeeldingen
De Juffer, Terrasappartement
2643 MD, Pijnacker

€ 675.000 - € 795.000 v.o.n.

 • 108 m² - 121 m²
 • 3 kamers
 • 5 beschikbaar
De Juffer, Terrasappartement XL, Pijnacker
De Juffer, Terrasappartement XL, Pijnacker
Bekijk alle afbeeldingen
De Juffer, Terrasappartement XL
2643 MD, Pijnacker

€ 895.000 - € 1.140.000 v.o.n.

 • 124 m² - 151 m²
 • 4 kamers
 • 2 beschikbaar

Inloopevent op 10 januari a.s.

Inloopevent op 31 januari

Inloopevent op 21 februari van 16.00-18.00 uur

Inloopevent op 3 april van 16.00-18.00 uur

Inloopevent op de bouwplaats op 5 juni a.s.

Er zijn nog appartementen beschikbaar

Inloopevent op 29 juni!