The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
2595 BX, 's-Gravenhage

The Roofs, 2595 BX, 's-Gravenhage

€ 950 - € 2.300 p.m.

Omschrijving

VERHUUR 1E TOREN GESTART! The Roofs is next level living. Wonen in de wolken. Met fantastisch uitzicht. Op de zee. De stad. Op zover je kijken kunt. En je zit er middenin! Bovenop het OV. Met het stadsleven op straat maximaal uitgezoomd, maar slechts een lift...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 56 m² - 137 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Verhuur is gestart!

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 950 - € 2.300 p.m.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 204
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 356 m³ - 145 m³
Woonoppervlakte 56 m² - 137 m²
Inhoud 145 m² - 356 m²
Website

Uitgebreide omschrijving

VERHUUR 1E TOREN GESTART!

The Roofs is next level living. Wonen in de wolken. Met fantastisch uitzicht. Op de zee. De stad. Op zover je kijken kunt. En je zit er middenin! Bovenop het OV. Met het stadsleven op straat maximaal uitgezoomd, maar slechts een lift verwijderd. In een elevator pitch maak je kennis met de rijke blend van lifestyles, leeftijden, nationaliteiten, interesses, opleidingen en beroepen. En je dag loopt altijd anders. Je wilt opties openhouden. Instappen, overstappen en uitstappen wanneer je wilt. Huren is handiger. The Roofs covers it all. It’s up to you!

The Roofs biedt met 655 appartementen een ongekend grote verscheidenheid voor iedereen. De appartementen zijn licht dankzij grote ramen met prachtig uitzicht op de stad. De meeste hebben een balkon en allemaal een compleet uitgeruste keuken en een mooie afgewerkte badkamer. Hagelwitte muren, alles tiptop in orde, helemaal af. Je kunt er zo in. Dat is het voordeel van huren. Plug and play

Cosy Roofs
Slim ingedeeld, mooi afgewerkt, betaalbaar en super gezellig: de Cosy Roofs-appartementen op de 1e tot en met de 9e verdieping zijn bestemd voor sociale huur en komen zowel als hoek- en tussenwoning. Een heerlijk fris, opgeruimd en overzichtelijk appartement. Grote ramen en lekker licht. De meeste Cosy Roofs hebben een buitenruimte. Kies wat past bij jou en omarm het urban leven in The Roofs.

Urban Roofs
Stads wonen in een mooi appartement. Niet te groot, niet te klein. Precies wat je zoekt. Of jullie, want je kunt er prima met z’n tweeën wonen. De plattegronden zitten goed in elkaar, zijn praktisch en zorgen dat alles op zijn plek valt. Puur comfort. En dan die ramen! Het venster op de wereld van mogelijkheden daarbuiten. Alle appartementen hebben een balkon (gemiddeld 8 m²). Wat lager zit je middenin de stadse dynamiek. Meer boven kun je de zon in de zee zien zakken. Er is volop keuze.

Grand Roofs
Luxe, high-end appartementen van alle gemakken voorzien en op alle levels te vinden. Veelal hoekappartementen met een zee aan licht. En dan het balkon. Wat een uitzicht! De stad van een hele andere kant. Altijd iets te zien en te ontdekken. Juist doordat de torens net iets naar elkaar toe gedraaid staan. Tja, ga je in het ligbad of op het ligbed op het balkon. Dat zijn de keuzes waar je voor staat. The perfect spot. Dit is het dus, next level living.

Roof Tops
Wonen met je hoofd in de wolken. Met een fantastisch uitzicht. Op de zee. De stad. Op zover je kijken kunt. Magisch dit. Buurten op ruim honderd meter hoogte. In een kubistisch landschap van daktuinen, terrassen, groene gevels en vrolijk verspringende balkons helemaal in de openlucht. Er gaat niets boven deze topappartementen in de kroon van het gebouw met riante slaapkamers en een luxe badkamer (de meeste mét ligbad) voor maximaal ontspannen. En op je balkon: skyline én strand. Beneden de stad, boven de natuur. Hier hoef je niet te kiezen. You got it all!

Voel je een klik?
Schrijf je dan in met je voorkeurswoningen op de projectwebsite "Theroofs nl"

Alle media

Alle afbeeldingen

The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage
The Roofs, 's-Gravenhage

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie