Vliethaven fase 2, Dreefwoning , 2265 CL, Leidschendam

 • 183 m² - 317 m²
€ 874.850 - € 2.195.000
Bereken de maandlasten
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

In nieuwbouwproject Vliethaven kunt u straks fantastisch wonen op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 183 m² - 317 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken De Rietvink / Veursestraatweg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

In nieuwbouwproject Vliethaven kunt u straks fantastisch wonen op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten en centrale ligging. Hiervandaan bent u ook zo op de A44, de A4 of de A12 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook de bus stopt in de buurt en vanuit Vliethaven kunt u natuurlijk ook per boot reizen! Via de Vliet is er een directe vaarverbinding naar onder meer Vlietlanden, Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Dit is een nieuwbouwproject zoals u maar zelden ziet; duurzame woningen met een grote diversiteit aan woningtypes. Royale appartementen en penthouses, prachtige vrijstaande villa’s, sfeervolle havenwoningen en de ideale gezinshuizen. Uiterst duurzaam ontwikkeld conform de BENG-2021 eisen. Goed voor mens en milieu!

De verkoop van de woningen in de nieuwe woonwijk Vliethaven geschiedt in twee fasen. De haven vormt de scheidslijn tussen fase 1 en fase 2.

Via de site www.woneninvliethaven.nl kunt u via de woningzoeker eenvoudig door het aanbod van Vliethaven navigeren. Klik op de woning van uw keuze voor specifieke kenmerken zoals type, kavel- en woonoppervlakte en de plattegrond. Er zijn twee Woningzoekers beschikbaar; voor de appartementen en penthouses is een separate woningzoeker opgezet.

In het document ‘Woningtypen’ geven wij u een overzicht van de breedte van het aanbod van typen woningen en de verkoopprijzen. Binnen uw account kunt u uw favoriete bouwnummers overzichtelijk op één plek verzamelen.

De realisatie van dit stijlvolle nieuwbouwproject is in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Een allround bouwonderneming die al ruim 150 jaar actief is in de Randstad en aangrenzende regio’s. Vliethaven wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd.

Bouwnummer: 63 t/m 66,68,69 + 73 t/m 78
Woonoppervlakte: ca. 183 - 206 m2
Kavelgrootte: ca. 191 - 275 m2
Slaapkamers: 4 - 6

Aan de Dreef heeft u de keuze uit 12 twee-onder-één-kapvilla’s. Mooi gelegen op een ruime kavel met zuidwestelijke oriëntatie; aan de rand van de Duivenvoordecorridor. Wie kiest voor deze villa’s heeft gegarandeerd vrij uitzicht over de weilanden en landerijen richting Voorschoten. Dankzij de tuin op het zuidwesten kunt u, als de zon schijnt, tot in de late uurtjes buiten genieten.
De twee-onder-één-kapvilla’s zijn riant opgezet met woonoppervlakten van circa 183 tot ruim 206 m². Per woning worden 2 parkeerplaatsen toebedeeld in de parkeergarage.

Bouwnummer: 70 t/m 72
Woonoppervlakte: ca. 189 - 205 m2
Kavelgrootte: ca. 175 - 274 m2
Slaapkamers: 4 - 5

Aan de Dreef komt één rij met 3 drie-onder-één-kapvilla’s. Net als de twee-onder-één-kapvilla’s mooi gelegen op een ruime kavel met zuidwestelijke oriëntatie; aan de rand van de Duivenvoordecorridor. Wie kiest voor deze villa’s heeft gegarandeerd vrij uitzicht over de weilanden en landerijen richting Voorschoten. Dankzij de tuin op het zuidwesten kunt u, als de zon schijnt, tot in de late uurtjes buiten genieten.
De drie-onder-één-kapvilla’s zijn met een woonoppervlakten vanaf circa 189 m² ideale gezinswoningen. Met vijf slaapkamers is er veel ruimte ook voor grotere gezinnen of voor degene die graag een eigen werkkamer indeelt. Per woning worden 2 parkeerplaatsen toebedeeld in de parkeergarage (direct te bereiken vanuit de achtertuin) of in het parkeerhof bij de achtertuinen.

Bouwnummer: 62, 67 & 79
Woonoppervlakte: ca. 216 - 317 m2
Kavelgrootte: ca. 318 - 570 m2
Slaapkamers: 5 - 7

U komt straks aanrijden in Vliethaven en ziet aan uw rechterhand een prachtige, vrijstaande villa van formaat. De villa, bouwnummer 62, prijkt op de kop van de haven. Met de mooie, grote ramen is een vrij uitzicht op de haven gegarandeerd. De villa heeft een riante tuin op het zuidwesten. Deze tuin wordt afgesloten met een grote berging voorzien van carport, waar 2 auto’s kunnen staan.
De andere twee vrijstaande villa’s (bouwnummer 67 en 79) komen aan de Dreef; mooi gelegen op een ruime kavel met zuidwestelijke oriëntatie. Aan de rand van de Duivenvoordecorridor met gegarandeerd vrij uitzicht over de weilanden en landerijen richting Voorschoten. Met een tuin op het zuidwesten kunt u tot in de late uurtjes heerlijk buiten zijn. Per woning worden 2 parkeerplaatsen toebedeeld in de parkeergarage.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 874.850 - € 2.195.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Samengesteld dak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 47
Aantal vrije eenheden 1

Locatie

Plaats Leidschendam

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 175 m² - 565 m²
Woonoppervlakte 183 m² - 317 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  • parkeerplaats

  Buurtstatistieken De Rietvink / Veursestraatweg

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Ontdek de woning

  Vliethaven fase 2, Dreefwoning, Leidschendam
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Vliethaven fase 2, Dreefwoning, bouwnummer: 62, Leidschendam
  Vliethaven fase 2, Dreefwoning, bouwnummer: 62
  2265 CL, Leidschendam

  € 2.195.000 V.o.n.

  • 6 kamers

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie