Verkocht onder voorbehoud 2585 AA, 's-Gravenhage

Willem Witsen Wonen, Appartement, bouwnummer: 9, 2585 AA, 's-Gravenhage

€ 600.000 v.o.n. Kan ik dit betalen?

Omschrijving

100% VERKOCHT WILLEM WITSEN WONEN Het comfort en de luxe van nieuwbouw, het karakter en de charme van historische architectuur. Dat is de beste omschrijving van de appartementen die worden ontwikkeld aan het Willem Witsenplein, in het gebouw waar de Octrooiraad...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 174 m²
Aantal kamers 1 kamers
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 600.000 v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Woning type galerijflat
Locatie
Adres Willem Witsen Wonen
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 174 m²
Indeling
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1

Uitgebreide omschrijving

100% VERKOCHT

WILLEM WITSEN WONEN
Het comfort en de luxe van nieuwbouw, het karakter en de charme van historische architectuur. Dat is de beste omschrijving van de appartementen die worden ontwikkeld aan het Willem Witsenplein, in het gebouw waar de Octrooiraad ooit was gehuisvest. Het voormalige kantoorpand in het Benoordenhout wordt met aandacht gerestaureerd en getransformeerd naar een comfortabel wooncomplex.

LOCATIE
Het complex ligt in een van de meest geliefde en groene buurten van Den Haag, het “Benoordenhout”. Met op steenworp afstand het Haagse Bos, Landgoed Clingendael, het centrum, het strand van Scheveningen, het Centraal Station alsmede de uitvalswegen N14/N44/A4/A12 en A13.

Daarnaast is het zeer geliefd vanwege een keur aan speciaalzaken aan het Van Hoytemaplein en de Van Hoytemastraat. Voor iedere winkel geldt dat u kunt rekenen op kwaliteit en persoonlijke aandacht.
In de Van Hoytemastraat en aan het Van Hoytemaplein treft u ook diverse, gezellige restaurants, café- en koffietentjes aan. Verder kunt u aan het Willem Royaardsplein terecht voor een supermarkt en zijn er volop sportmogelijkheden in de directe omgeving.

GEBOUW
In het gebouw bevinden zich onder andere grote tweelaagse appartementen op de begane grond en de beletage, appartementen op de hoger gelegen etages en royale penthouses.

In totaal worden er 54 appartementen (van circa 77 m2 tot 243 m2) en vier penthouses (van circa 202 m2 tot 238 m2) ontwikkeld. De variatie aan appartementen is groot, zo worden er maar liefst 35 verschillende typen appartementen ontwikkeld.

De nieuwe achtergevel wordt ingepast in de architectuur en maakt het mogelijk dat hier royale buitenruimtes op de zonzijde worden gerealiseerd. Daarnaast is er bij de afwerking veel aandacht voor luxe en details en bieden de woningen comfortabele extra’s zoals ruime individuele bergingen, alsmede gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen.

In totaal zijn er vijf entrees, alle uiteraard voorzien van een lift en eigen trappenhuis.
De entrees bevinden zich aan de straatzijde van de Roelofsstraat, van Alkemadelaan en Weissenbruchstraat. Aan de binnenzijde van het complex wordt een afgesloten parkeerterrein gerealiseerd, hier bevindt zich ook de centrale entree van de begane grond. Op de begane grond bevinden verder de individuele woningbergingen, waar u bovendien uw fiets kunt stallen in de collectieve fietsenberging. Hier vindt u ook de toegang tot uw eigen trappenhuis en lift.

Ieder appartement beschikt standaard over een eigen parkeerplaats. De penthouses beschikken standaard over twee parkeerplaatsen.

APPARTEMENTEN
BEGANE GROND EN BELETAGE
De begane grond en de beletage van Willem Witsen Wonen bestaan uit tweelaagse appartementen van circa 174 m2 tot 243 m2. De beletage beschikt over een ruime woonkamer met een plafondhoogte tot maar liefst 3.80 meter met een luxe keuken en aangrenzend een fijne buitenruimte, een hoofdslaapkamer en een zeer ruime badkamer. Hierdoor kan het appartement als gelijkvloers worden beschouwd. De begane grond heeft een plafondhoogte van circa 2.60 meter, is bereikbaar via de eigen binnentrap en bestaat uit extra slaap- en/of werkkamers, een bergruimte en een tweede complete gastenbadkamer.
Deze ruimtes kunnen zelfs als sauna, fitness of extra bergruimte worden ingericht.
Een aantal appartementen kan worden uitgevoerd met een vide. Dit geeft een extra dimensie aan de woonbeleving.

APPARTEMENTEN 2E T/M 4E VERDIEPING
Op de 2e t/m 4e verdieping van Willem Witsen Wonen treft u royale 2-, 3-, 4- en 5 kamer appartementen, variërend van circa 115 m2 tot 193 m2 met een plafondhoogte van ruim 3 meter in de appartementen op de 2e en 3e verdieping.
De ramen aan weerszijden van de woonkamer zorgen voor een prachtige lichtinval, de hoge plafonds geven een gevoel van ruimte. De indeling van de appartementen is flexibel, u kunt deze aanpassen aan uw woonwensen. Verder beschikken deze appartementen over een heerlijke buitenruimte.

TERRASAPPARTEMENTEN 5E VERDIEPING
Op de vijfde verdieping treft u tien terrasappartementen, variërend in grootte van circa 77 m2 tot 176 m2, met een plafondhoogte van ruim drie meter.
Ongeacht de grootte van het appartement, u kunt altijd rekenen op een ruime en lichte opzet van uw woning.
Daarnaast heeft u de beschikking over een royaal terras waar u kunt genieten van het mooie uitzicht over de stad.

PENTHOUSES 6E VERDIEPING
Op de zesde verdieping bevinden zich 4 prachtige penthouses, variërend van circa 202 m2 tot 238 m2. De penthouses bieden grote en open ruimtes met een plafondhoogte van maar liefst 3 meter en beschikken over royale dakterrassen.
Ieder penthouse beschikt over een zeer royale living, een ruime en luxe woonkeuken, minimaal drie royale slaapkamers en twee badkamers. Met behulp van schuifdeuren kunnen aparte ruimten, slaap- en/of werkkamers worden gecreëerd. Door de verdiepingshoge puien ontstaan bovendien zeer lichte ruimtes met een fantastisch
uitzicht over Den Haag.
De indeling van de penthouses is flexibel, u kunt deze aanpassen aan uw woonwensen.

KOOPSOMMEN
Bel-etage appartementen: € 620.000 tot € 845.000 v.o.n.
Appartementen 1e t/m 5e etage: € 415.000 tot € 850.000 v.o.n.
Penthouse: € 1.150.000 tot € 1.350.000 v.o.n.

USP's
• Mooie locatie in chique Benoordenhout op loopafstand van winkels en voorzieningen
• Eigen grond
• Monumentaal pand met compleet nieuwe afgebouwde appartementen
• Royale buitenruimtes en terrassen
• Grote variatie in woningplattegronden en afmetingen
• Hoge plafonds en raampartijen
• Hoog afwerkingsniveau met complete badkamers en keukens
• Veel mogelijkheden en individuele keuzes in afbouw
• Individuele HR+ CV-ketel met vloerverwarming in zwevende dekvloeren
• Alle daken worden vernieuwd
• Eigen vaste parkeerplaats
• Veel bergruimte op BG niveau
• Extra bergingen mogelijk
• Relatief lage servicekosten
• Gebouwd onder SWK garantie

Alle media

Alle afbeeldingen

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  730
 • Vrouwelijke inwoners

  715
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 311.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie