ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage
2583 WB, 's-Gravenhage

ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 2583 WB, 's-Gravenhage

€ 847.000 - € 1.072.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Inloopevent Zuidkade: woensdag 31 augustus a.s. van 17.00 - 19.00 uur. U bent van harte welkom! (Sales Gallery Zuidkade, Hellingkade 230 Den Haag) ZUIDKADE, HERENHUIZEN - APPARTEMENTEN -PENTHOUSES BEZOEK DE ZUID GALLERY AAN DE HELLINGKADE 230 DEN HAAG, IEDERE...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 158 m² - 209 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers
Perceel 160 m² - 160 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Frisia Makelaars - Den Haag

Buurtstatistieken Vissershaven

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 847.000 - € 1.072.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 14
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 160 m² - 160 m²
Woonoppervlakte 158 m² - 209 m²
Indeling
Aantal kamers 6 kamers waarvan 5 slaapkamers
Website
dezuid.nl
Buitenruimte
Tuin
 • achtertuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin diepte 0.11 meter
Hoofdtuin breedte 0.06 meter
Bergruimte
Voorzieningen
  Parkeergelegenheid
  Garage
  • parkeerplaats

  Uitgebreide omschrijving

  Inloopevent Zuidkade: woensdag 31 augustus a.s. van 17.00 - 19.00 uur. U bent van harte welkom!
  (Sales Gallery Zuidkade, Hellingkade 230 Den Haag)

  ZUIDKADE, HERENHUIZEN - APPARTEMENTEN -PENTHOUSES

  BEZOEK DE ZUID GALLERY AAN DE HELLINGKADE 230 DEN HAAG, IEDERE VRIJDAG VAN 14:00 TOT 16:00 UUR GEOPEND

  Aan een mooi aangelegde binnentuin, in het beschutte en rustige binnengebied van ZUIDKADE, worden 14 royale herenhuizen gerealiseerd. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Want jij bent gedeeltelijk de architect van jouw herenhuis!

  De herenhuizen in het echt al bewonderen? In project ZUIDHAVEN zijn deze prachtige herenhuizen al gerealiseerd!

  Jouw woning op maat

  Met het HOMEMADE concept bepaal je zelf de plek, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen en de indeling van je eigen droomhuis. Je stemt jouw woning af op jouw persoonlijke wensen. Dat geeft nog eens extra vrijheid van wonen, zo vlak bij de duinen, het strand en de zee!

  Per bouwnummer is het type Strand of Duin bepaald. Om een palet aan verschillende woningen te realiseren is er een diversiteit aan gevelkleuren beschikbaar. Indien twee woningen naast elkaar dezelfde kleur zouden krijgen, zal in overleg met de kopers één van hen zijn kleur moeten aanpassen. Ook mag een kleur maximaal twee keer voorkomen bij deze 14 woningen. Je kan zelf jouw gevelindeling bepalen, het gevelmateriaal is bepaald. Met deze uitgangspunten zorgen we er voor dat diversiteit en kwaliteit in het binnengebied gerealiseerd wordt.

  - Kies je kavel
  Op deze situatietekening zie je de ligging van de woningen met de bouwnummers. De getoonde inrichting van het binnengebied is nog niet definitief vastgesteld.

  - Kies je stijl en gevel
  Val jij als een blok voor woningtype Strand met plat dak of voel je meer voor het als pakhuis ogende type Duin? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je hebt keuze uit meerdere type gevelbekleding in verschillende kleurvarianten. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een dakterras, schuif- of vouwdeuren bij de achtertuin en diverse gevelindelingen.

  - Kies de plattegrondindeling
  De keuze voor het aantal woonlagen is van invloed op de indeling die je kiest. Tevens kan de woningindeling consequenties hebben voor de gekozen/te kiezen gevel. Naast het aantal kamers en de maatvoering kan je ook volop variëren met de indeling van de keukenopstelling en de plek van de trap in de woning. Dat kan tot heel verrassende plattegronden leiden. De keuken en de badkamer kan je ook geheel naar eigen wens inrichten. Dit gebeurt na de koop van je woning in overleg met de aannemer en de Next125 keukenleverancier.

  ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen met Herenhuizen en Appartementen. De herenhuizen liggen aan de besloten binnentuin, in de luwte van de appartementen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlakbij de duinen, het strand en de zee. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

  UNIEKE LOCATIE DE ZUID

  DE ZUID ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Aan de ene kant de zee, het strand en de duinen, aan de andere kant in de directe nabijheid het gezellige Statenkwartier, gevarieerde winkelstraten en restaurants en de historische binnenstad van den Haag.Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het gerealiseerde ZUIDHAVEN en ZUIDDUIN. Geniet hier van de mooie zonsondergangen, frisse zeelucht, in slaap vallen met het geluid van de golven en de leukste strandfeestjes in de zomer. En leven op het strand is niet alleen gezond voor je omdat je meer buiten bent, het is ook positief voor je geest. Dit, in combinatie met de visserij en de watersport, maken DE ZUID tot een unieke sfeervolle woonlocatie.
  Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is DE ZUID goed bereikbaar.

  Eerste rang
  De Volvo Ocean Race, traditionele nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van DE ZUID. Als bewoner zijn je plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd.

  Alle media

  Alle afbeeldingen

  ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage
  ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage
  ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage
  ZUIDKADE, De Zuid Herenhuizen, Herenhuis Duin, 's-Gravenhage

  Buurtstatistieken Vissershaven

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  • Basisonderwijs

   0.7 km
  • Voortgezet onderwijs

   1.1 km
  • Inwoners Vissershaven

   2.070
  • Inwoners Vissershaven

   2.190
  • Inwoners 's-Gravenhage

   272.686
  • Inwoners 's-Gravenhage

   275.634

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie