9196

U staat er niet alleen voor

Wij zijn u graag van dienst

  • Een vast contactpersoon, waarbij u het persoonlijke contact ervaart van een klein kantoor met de wervingskracht van een groot kantoor
  • Een grote klantenkring met een breed netwerk

Wat kunnen we voor u betekenen?

Kopen

Het kopen van een woning is een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. Wat moet u bieden? Hoe moet u onderhandelen? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. Daarom is het verstandig een makelaar in te schakelen die uw belangen als koper behartigt. Wij zetten graag voor u op een rijtje wat onze aankoopmakelaars voor u kunnen betekenen.

Verkopen

U wilt uw woning verkopen. Maar hoe bereikt u de juiste doelgroep potentiële kopers, wat is de juiste vraagprijs en hoe kunt u het beste onderhandelen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Frisia Makelaars is u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw woning op een onderscheidende manier wordt gepresenteerd en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel 'op straat' als in een online omgeving brengen wij uw huis onder de aandacht. Daarnaast beschikken onze makelaars over de meeste ervaring, marktkennis en deskundigheid.

9207

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een antwoord!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: wonen@frisiamakelaars.nl

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.