Molenstraat 25 A , 2671 EW, Naaldwijk

  € 18.000 p.j.
  Bobbi van Niel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Bobbi
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Molenstraat 25 A te Naaldwijk OBJECTOMSCHRIJVING Nabij de kern van het bruisende Naaldwijk, op een steenworp afstand van bekende winkelketens zoals Zeeman, bevindt zich een charmante winkelruimte aan Molenstraat 25A. Deze goed ingedeelde ruimte, gelegen op de begane...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 55 m²

  Downloads

  Molenstraat 25 A te Naaldwijk

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Nabij de kern van het bruisende Naaldwijk, op een steenworp afstand van bekende winkelketens zoals Zeeman, bevindt zich een charmante winkelruimte aan Molenstraat 25A. Deze goed ingedeelde ruimte, gelegen op de begane grond, biedt circa 55 m² aan flexibele mogelijkheden. Momenteel in gebruik als beautysalon, leent deze ruimte zich uitstekend voor diverse commerciële doeleinden, variërend van een beautysalon tot een kleinschalige winkel of kantoorruimte.

  OMGEVINGSFACTOREN
  De Molenstraat bevindt zich in het hart van het gezellige centrum van Naaldwijk. Deze levendige omgeving trekt dagelijks veel bezoekers. Het pand profiteert van de nabijheid van andere gevestigde namen en de constante stroom van winkelend publiek, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor ondernemers.

  Naaldwijk staat bekend om zijn gevarieerde retailaanbod, winkelcentrum "De Tuinen" en zijn gezellige horeca op o.a. het Wilhelminaplein. Van bekende nationale retailers zoals Ici Paris XL, The Stone, Hema en Zeeman tot lokale winkels zoals Fourteen, Irma Kids en juwelier Zwinkels, de diversiteit aan winkels creëert een levendige en aantrekkelijke winkelomgeving. Met de komst van Jumbo Foodmarkt Koornneef worden er nog meer bezoekers getrokken naar het centrum van Naaldwijk.

  METRAGE
  De totale oppervlakte bedraagt circa 54,78 m² v.v.o. (conform NEN 2580).

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
  - representatieve entree;
  - moderne sanitaire voorzieningen;
  - luchtgordijn;
  - balie;
  - behandelstoelen.

  Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

  BESTEMMINGSPLAN
  'Centrum Naaldwijk' vastgesteld d.d. 25-06-2013
  Het object valt onder bestemmingscategorie 'centrum'.
  Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: omgevingswet.overheid.nl.

  ENERGIELABEL
  Het object beschikt over een Energielabel.

  BEREIKBAARHEID
  De winkelruimte aan Molenstraat 25A is uitstekend bereikbaar, zowel voor voetgangers, fietsers als automobilisten. Dankzij de centrale ligging in Naaldwijk is het pand gemakkelijk te vinden en te bereiken vanuit omliggende dorpen en steden. De locatie is ook goed verbonden met het openbaar vervoer, met meerdere bushaltes op loopafstand, zoals busstation Verdilaan.

  PARKEREN
  Voor bezoekers die met de auto komen, zijn er ruime parkeermogelijkheden in de nabijheid van de winkelruimte. Op slechts enkele minuten loopafstand bevinden zich openbare, gratis parkeerplaatsen bij het Emmaplein en de Jumbo Foodmarkt (eerste twee uur gratis). Deze strategische parkeervoorzieningen maken het gemakkelijk voor klanten om snel en eenvoudig een parkeerplek te vinden.

  HUURPRIJS
  € 18.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

  SERVICEKOSTEN
  De servicekosten bedragen op voorschotbasis € 1.200,- per jaar te vermeerderen met BTW. Hiervoor worden de navolgende diensten geleverd:
  - levering van elektra (middels tussenmeter);
  - verbruikskosten water.

  HUURTERMIJN
  5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

  OPZEGTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  AANVAARDING
  In overleg.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 18.000 p.j.
  Servicekosten € 1.200 per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1915
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Molenstraat 25 A
  Plaats Naaldwijk
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 55 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 55 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Ontdek de winkelruimte

  Molenstraat 25 A, 2671 EW, Naaldwijk
  Molenstraat 25 A, 2671 EW, Naaldwijk
  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Locatie

  Molenstraat 25 A, 2671 EW, Naaldwijk

  Schaduwwijzer

  Bobbi van Niel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Bobbi
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.