De kracht van Dynamis

Dynamis weet wat er speelt in alle markten, in alle segmenten en tot op lokaal niveau. De partners in Dynamis zijn echte lokale kennispartners: actief betrokken bij de omgeving waar zij wonen en werken. Frisia Makelaars is partner in Dynamis, te samen met 12 andere regionale makelaarskantoren.

 • Sinds 1993 gezamenlijk actief op de markt.
 • Gecombineerde lokale, regionale en landelijke kennis, ervaring en netwerk met landelijke dekking en coördinatie met zo'n 50 regionale vestigingen
 • Kennisinstituut op het gebied van alle vastgoedgebieden en –segmenten, zowel op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Al bijna 25 jaar is Dynamis succesvol in de vastgoedmarkt. In alle vastgoedlijstjes staan ze structureel hoog, vaak in de top 5. Door de lokale betrokkenheid staan zij op het lijstje ’kleine (lees: lokale) verhuringen’ ver boven de rest op nummer 1.

  Frisia Makelaars en Dynamis

  Local heroes: bekendheden in de buurt

  Vraag mensen een makelaarskantoor in hun eigen omgeving te noemen, en de kans is groot dat ze een partner van Dynamis noemen. Vraag je het iemand in Zaandam? Dan komt Kuijs Reinder Kakes (KRK) al snel bij mensen boven. Vraag je het iemand in Enschede? Snelder Zijlstra. En in Limburg: Boek en Offermans. Alle partners van Dynamis hebben hun sporen verdiend. De makelaars en medewerkers kennen hun klanten en de regio door en door.

  Betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledige ontzorging
  Het is niet voor niets dat deze kantoren zijn aangesloten bij Dynamis. Dynamis zoekt landelijke dekking met grote regionale en lokale betrokkenheid. De overkoepelende waarden van onze partners: betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledig ontzorgen van de klant. Natuurlijk profiteren hun klanten daar als eerste van. Of het nou als particulier lokaal via onze partner een huis aankoopt, of als investeerder landelijk zaken met ons doet: u kunt op hun expertise en waarden bouwen.

  Wat doet Dynamis als hoofdkantoor voor de vestigingen?

  Lokale Kennis

  Als je je op de vastgoedmarkt begeeft, is het essentieel om bekend te zijn met de unieke kenmerken van de regio. Of je nu een grote investeerder bent of gewoon op zoek bent naar een woning, bij Dynamis hebben al onze partners sterke connecties met de lokale markt. Ze begrijpen de plaatselijke politiek, kennen de verhouding tussen vraag en aanbod in de buurt, zijn op de hoogte van bestemmingsplannen en weten alles van (her)ontwikkelingsmogelijkheden. Dit zijn allemaal specialistische inzichten die voor jou van groot belang zijn.

  Volgende: Overal Vertegenwoordigd

  Overal Vertegenwoordigd

  Dynamis brengt deze regionale kennis op nationaal niveau samen. Dankzij deze aanpak kunnen onze partners hun dienstverlening afstemmen op de huidige behoeften in de hele regio. Als klant van Dynamis pluk je hier de vruchten van. Het vergelijken van bijvoorbeeld taxatierapporten wordt veel eenvoudiger. Bij Dynamis staat er altijd een accountmanager voor je klaar, met kennis van de lokale én nationale markt.

  Volgende: Duidelijke Aanpak

  Duidelijke Aanpak

  Bij Dynamis hebben we een gestandaardiseerde werkwijze ontwikkeld die de hoge kwaliteit van al onze partners waarborgt. Wij vinden sterke en langdurige relaties met onze klanten erg belangrijk. Daarom besteden we veel aandacht aan advies en begeleiding. Om ervoor te zorgen dat we aan jouw verwachtingen voldoen, laten we onze klanttevredenheid jaarlijks beoordelen door een onafhankelijk kwaliteitsinstituut, de Dynamis Kwaliteit Monitor.

  Volgende: Lokale Kennis
  Klanttevredenheid
  Klanttevredenheid
  Klanttevredenheid

  Dynamis: de enige speler op de Nederlandse vastgoedmarkt die zowel lokaal, regionaal als landelijk werkzaam is.

  Dynamis: de enige speler op de Nederlandse vastgoedmarkt die zowel lokaal, regionaal als landelijk werkzaam is.

  Misschien ook interessant

  Bekijk overzicht
  Een stapeling van maatregelen die de huurder zou moeten beschermen
  Sprekende Cijfers Woningmarkten 2023
  Ophef over fikse verhoging van erfpachtcanon in Den Haag
  Bekijk overzicht