Wij staan u graag te woord

Wij staan u graag te woord

Wonen

Uw nieuwe thuis, daar hebben wij allang over nagedacht

Een nieuwe woning kopen of verkopen, huren of verhuren: het is niet iets wat u dagelijks doet. Er komt ineens van alles op u af en u moet in vrij korte tijd beslissingen nemen. Beslissingen waar u graag zo lang mogelijk plezier van heeft. Onze specialisten helpen u daar graag bij. U weet zich gesteund door een vakkundig en gevarieerd team van makelaars en financieel adviseurs. Wij kennen de markt, we kennen uw buurt, we kennen misschien zelfs al degene die uw huis zou willen kopen.

Wat onze klanten zeggen...

Klanttevredenheid
Finnenburg 54

Wij zijn zeer tevreden over Frisia. Hele prettige makelaar waar we zelf ook een huis bij zouden willen kopen. Dat was voor ons ook de doorslag en een makkelijke keuze om voor Ronald en Frisia te kiezen. Daarnaast was hij goed voorbereid in het eerste gesprek en kon hij goed een vraagprijs en verwachte verkoopprijs onderbouwen met de juiste informatie. Alles werd uiteindelijk heel netjes geregeld en snel opgepakt. Zeker een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
[SE113811]

9,0 10 1
Geschreven op
Hof van Leiden 40

Erg tevreden over makelaar. Hij heeft zijjn netwerk gebruikt om een goede koper te vinden. Daardoor een mooie en betrouwbare deal.

10 10 1
Geschreven op
Selma Lagerlöflaan 26

We zijn meer dan tevreden over onze makelaar Ronald Plomp! Dit is de tweede keer dat we voor hem hebben gekozen en mochten we ooit weer verhuizen dan is hij de eerste die we opbellen.

10 10 1
Geschreven op
[SE113795]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE113435]

We ervoeren het contact met Mechteld als zeer prettig, toegankelijk en kundig. Het appartement zit in een duurder huur-segment en lijkt wat te hoog geprijsd (staat van de keuken, apparatuur, vloer slaapkamers). Een bijzondere locatie, maar we twijfelen nog over het aantal vierkante meters oppervlakte. We zijn aan “het stoeien” met onze meubels in de plattegrond. Wellicht is het iets te klein.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113797]

zeer tevreden

10 10 1
Geschreven op
[SE113552]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE112390]

Edwin heeft een hele goede rondleiding gegeven. Geen vraag was te veel en hij heeft alles gedaan om de functionaliteit van de woning te demonstreren en waar hij geen antwoord op had heeft hij gezegd dat hij contact opneemt met verkoper voor antwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE113278]

Wij hadden contact met Madelon Dane maar die staat niet in jullie lijstje. De dienstverlening was goed. Het appartement viel erg tegen want het was niet verhuur klaar. Wij vinden de lokatie goed maar willen meer uitzicht. Madelon gaf aan dat ze contact met ons zou opnemen omdat er nog meer appartementen leeg staan in de Prinsenhof, maar tot op heden niets vernomen.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 79 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 1104 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.7 10 1 998
Wonen

Specialisten in huis

Het voordeel van een groot en gerenommeerd makelaarskantoor als het onze is dat we op elk vlak ‘specialisten in huis’ hebben. Dat moet ook, want de huizenmarkt is zoveel complexer dan toen wij in 1922 startten. We zijn als het ware met Den Haag meegegroeid.

Maar wat is het verhaal achter die huizen die u daar ziet? Of hoe krijgt u de woning die u wilt verkopen zo goed mogelijk in beeld bij zoveel mogelijk belangstellenden? Hoe maken we de vijver waarin gevist wordt zo groot mogelijk? En hoe zit het proces van verkoop of aankoop precies in elkaar? Welke zekerheden bieden we u, wat doen we precies voor u? Voor al die vragen staan we voor u klaar!

We zitten klaar om u te helpen!

Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: wonen@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie