Wij staan u graag te woord

Wij staan u graag te woord

Wonen

Uw nieuwe thuis, daar hebben wij allang over nagedacht

Een nieuwe woning kopen of verkopen, huren of verhuren: het is niet iets wat u dagelijks doet. Er komt ineens van alles op u af en u moet in vrij korte tijd beslissingen nemen. Beslissingen waar u graag zo lang mogelijk plezier van heeft. Onze specialisten helpen u daar graag bij. U weet zich gesteund door een vakkundig en gevarieerd team van makelaars en financieel adviseurs. Wij kennen de markt, we kennen uw buurt, we kennen misschien zelfs al degene die uw huis zou willen kopen.

Wat onze klanten zeggen...

Klanttevredenheid
J.lugtenburg

Tot nu toe zijn wij tevreden over het contact met Frisia.

8,0 10 1
Geschreven op
Jan Muschlaan 100

Het contact met de makelaar verliep zeer positief. Makelaar heeft de verkoopprijs vastgesteld. Heeft mooie foto's laten maken en heeft een goede beschrijving van het object opgesteld. Klein schoonheidsfoutje was dat een mij onbekende makelaar (mijn makelaar was met vakantie) met asp. kopers kwam zonder dat ik het wist. Makelaar had sleutels van het appartement. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Betreffende kijkers hebben het appartement gekocht.Ik zou zo

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113007]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111823]

10 10 1
Geschreven op
[SE112851]

Uitstekende bezichtiging. Zeer behulpzaam en bereid ook het andere appartement te laten zien. Hele goede indruk. Nu moeten wij goed alles op een rij zetten maar aan de service van Frisia zal het zeker niet liggen ! Dank !

10 10 1
Geschreven op
[]

Uitstekend advies, klantgericht en daadkrachtig in de vervolgstappen.

9,0 10 1
Geschreven op
Arenastraat 37

Contact verliep prima. Goede bereikbaarheid en overleg. Makelaar is zeer kundig en kent de markt. Wij zijn erg tevreden en raden Frisia zeer aan.

10 10 1
Geschreven op
Des

9,0 10 1
Geschreven op
[]

10 10 1
Geschreven op
[SE112845]

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 75 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,5 Op basis van 934 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.6 10 1 828
Wonen

Specialisten in huis

Het voordeel van een groot en gerenommeerd makelaarskantoor als het onze is dat we op elk vlak ‘specialisten in huis’ hebben. Dat moet ook, want de huizenmarkt is zoveel complexer dan toen wij in 1922 startten. We zijn als het ware met Den Haag meegegroeid.

Maar wat is het verhaal achter die huizen die u daar ziet? Of hoe krijgt u de woning die u wilt verkopen zo goed mogelijk in beeld bij zoveel mogelijk belangstellenden? Hoe maken we de vijver waarin gevist wordt zo groot mogelijk? En hoe zit het proces van verkoop of aankoop precies in elkaar? Welke zekerheden bieden we u, wat doen we precies voor u? Voor al die vragen staan we voor u klaar!

We zitten klaar om u te helpen!

Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: wonen@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie