Flair 10, Flair10 - C1 - 4 kamer appartement, bouwnummer: 21 , 2553 DA, 's-Gravenhage

  • 118 m²
€ 638.500 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Flair10 Vroondaal: DE BOUW IS IN VOLLE GANG! Momenteel nog slechts één appartement te koop! Het gaat daarbij om een schitterend 4-kamerappartement (met eigen parkeerplaats), op de 1e verdieping van Flair10. Koopsom EUR 638.500,- v.o.n. Interesse? Laat het ons snel...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Flair10 Vroondaal: DE BOUW IS IN VOLLE GANG!

Momenteel nog slechts één appartement te koop! Het gaat daarbij om een schitterend 4-kamerappartement (met eigen parkeerplaats), op de 1e verdieping van Flair10. Koopsom EUR 638.500,- v.o.n.
Interesse? Laat het ons snel weten!

35 appartementen en 12 herenhuizen.

Wat leuk dat u interesse heeft in Flair10. Deze prachtige, stijlvolle appartementen en woningen vormen straks de toegang tot een unieke wijk: Vroondaal! Inmiddels is Vroondaal een begrip geworden in Den Haag en omstreken. Kiest u ook voor Vroondaal?

Flair10 is een kleinschalig woon- en voorzieningencluster dat zal worden gerealiseerd op de hoek van de Madesteinweg, Boomaweg en Thomas Mannsingel in Vroondaal/Den Haag.

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! De woningen en appartementen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. U kunt vanuit uw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voelt u de flair van Flair10? Lees dan vooral verder en laat u inspireren! De meest uitgebreide technische informatie vindt u op de projectwebsite.

Algemeen: Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. De woningen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 638.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2023
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 47

Locatie

Adres Flair10 - Boomaweg
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 118

Indeling

Bevind zich op woonlaag 2
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Flair 10, Flair10 - C1 - 4 kamer appartement, bouwnummer: 21, 's-Gravenhage

Hier zult u wonen

Flair 10, Flair10 - C1 - 4 kamer appartement, bouwnummer: 21, 2553 DA, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.